|

Diego'nun Eskişehirspor hedefi

Eskişehirspor'un başarılı savunma oyuncusu Diego Oliveira, Eskişehirspor ile 4 yıllığına anlaştığı için mutlu olduğunu söyledi.

Cihan
00:00 - 22/04/2013 Pazartesi
Güncelleme: 18:15 - 22/04/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Diego'nun Eskişehirspor hedefi
Diego'nun Eskişehirspor hedefi

Eskişehir'i artık kendi evi gibi gördüğünü dile getiren genç oyuncu kulüpte kalıcı olmak istediğini ifade etti. Diego, Türkçe olarak kurduğu cümlelerle, 'Ben inşallah 10 sene Eskişehirspor'da kalacağım. Belki kaptan daha sonra da kulüpte hoca olacağım.' diye konuştu.

Eskişehirspor'a 2011 yılında Genoa'dan transfer olan başarılı defans oyuncusu Diego Oliveira, Eskişehirspor ile bir yılı kiralık olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki oyuncu bonservisini Eskişehirspor aldıktan sonra başarılı bir sezon geçirdi. Kısa zamanda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken başarılı defans oyuncusu birçok kulübün transfer listesine girdi. Başta Galatasaray olmak üzere Süper Lig'deki kulüplerle ismi anılan Diego, tercihini Eskişehirspor'dan yana kullandı. Kırmızı siyahlı kulüple 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan savunma oyuncusu, Eskişehir'de kaldığı 3 yıl boyunca Eskişehirspor taraftarının verdiği destekten dolayı minnettar olduğunu söyledi. Taraftara teşekkür eden başarılı oyuncu, 'Bu şehir artık benim evim. Birçok şeyi burada kazandım diyebilirim. İnanıyorum ki ilerleyen günlerde kulüple anlaşmaya varacağım ve imzamı atacağım. Benim gönlüm Eskişehirspor'da kalıcı olmak ve büyük zaferlere imza atmak.' dedi.

Türkçe olarak taraftara seslenen Diego, kulüpte kalıcı olmak istediğini kaydetti.

Başarılı futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı:

'Eskişehirspor taraftarı çok güzel ve ben sizleri çok seviyorum. Ben inşallah 10 sene Eskişehirspor'da kalacağım. Belki kaptan daha sonra da kulüpte hoca olmak istiyorum.'

11 yıl önce