|

Domagoj Vida'nın ailesi Vodafone Park'a geldi

Beşiktaş'ın ön sözleşme imzaladığı Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida'nın ailesi siyah beyazlıların Monaco ile oynadığı karşılaşmayı takip etmek için Vodafone Park'a geldi.

Yeni Şafak
21:26 - 1/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 21:40 - 1/11/2017 Çarşamba
Diğer
Domagoj Vida'nın Dinamo Kiev'le sözleşmesi Aralık ayının sonunda sona erecek.
Domagoj Vida'nın Dinamo Kiev'le sözleşmesi Aralık ayının sonunda sona erecek.

Beşiktaş’ın anlaşma imzaladığı ve devre arası kampına katılacak olan Domagoj Vida’nın ailesi ve arkadaşları Monaco maçına davet edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Hırvat stoperin ailesi, Vodafone Park Stadı'nda maçı izlerken atmosfer karşısında şaşkınlık yaşadı. Siyah beyazlılar sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu ile prensipte anlaşma sağlamıştı.Vida'nın ocak ayından itibaren Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.


Domagoj Vida'nın kariyeri
  • Domagoj Vida, Hırvatistan'ın Osijek takımında yetişti. 2009-2010 sezonunda Alman devi Leverkusen'in dikkatini çeken oyuncu 1 sezon boyunca Bundesliga'da forma giydi. O dönem istenileni veremeyen Vida, 2012-2013 sezonu başında Dinamo Zagreb'in yolunu tuttu. Burada 2 sezonda oynadığı oyunla Ukrayna'nın dev kulübü Dinamo Kiev'in dikkatini çeken Vida, 2013 yılında 5 milyon euro karşılığında Kiev'in yolunu tuttu. 6 sezonda Kiev'de 157 maça çıkan Vida, 2 sezondur Beşiktaş'ın gündemindeydi.

#Beşiktaş
#Monaco
6 yıl önce