|

En kısa sürede karar vereceğiz

Hollanda kampını değerlendiren Trabzonspor Teknik Direktörü, “Hiçbir aksaklık olmadan, her geçen gün daha iyiye gittiğimiz bir kamp süreci oldu” dedi

00:00 - 23/07/2012 Pazartesi
Güncelleme: 00:31 - 23/07/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
En kısa sürede karar vereceğiz
En kısa sürede karar vereceğiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 14 gün süren Hollanda kampına ilişkin olarak “Hiçbir aksaklık olmadan, her geçen gün daha iyiye gittiğimiz bir kamp süreci oldu” dedi. Güneş, kulübün internet sitesindeki açıklamasında, daha çok fiziki güce dayalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ederek, “Dayanıklılık ve bireysellikte bazı sıkıntılar olması son derece doğal. Takım oyunu ve disiplinde ise bir iyi niyet söz konusu. Kadromuzda daha iyi işler yapacak arkadaşlarımız var” diye konuştu.

Takımdaki oynayacak futbolcularla ilgili bir takım kararlar vereceklerini vurgulayan teknik direktör Şenol Güneş, “Takımdan gitmek isteyen de olabilir, bizim göndermek isteyeceğimiz de... Bu her zaman doğaldır. Transfer her zaman yapılabilir ve kulüpler için gereklidir. Bunun ticari boyutu da var, başarı boyutu da. Eldekinden daha iyisini bulursanız yollarsınız. Elinizdeki çok iyi bir oyuncuyu da verebilirsiniz. Kim kalır, kimler takımı daha ileriye taşır, buna karar vereceğiz” ifadelerini kullandı.


Soner yetenekli bir oyuncu

Takıma yeni katılan oyuncuların performansını değerlendiren Güneş, “Soner yetenekli bir oyuncu, daha da üzerine koyacağını düşünüyorum. Soner'i, Yasin'i ve Bamba'yı yeni oldukları için daha çok görmek istedim. Hepsinin performansından memnunum” dedi.


Joris Mathijsen ısrarı sürüyor

Senegalli forvet N'Doye'nin transferini bitiren Trabzonspor, savunmaya takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, Malaga'nın Hollandalı stoperi Joris Mathijsen'in transferi için girişimlerini sıklaştırdı. Trabzonspor'un Hollandalı yıldızın transferini bitirmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.



12 yıl önce