|

Escobar Kayseri'de

Menajer Süleyman Hurma, bu sezon büyük hedeflere ulaşmak için kadrolarını yıldız bir isimla daha güçlendirdiklerini belirterek, “Bizim için tam bir joker. Kendisi gelmeyi çok istedi. O da başarıya aç. Bize büyük katkı yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

00:00 - 19/07/2008 Cumartesi
Güncelleme: 01:14 - 19/07/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Escobar Kayseri'de
Escobar Kayseri'de

Yeni sezona daha iyi bir kadro oluşturma hedefiyle yola çıkan Anadolu'nun güçlü takımlarından Kayserispor, Arjantin'in Gimnasia La Plata takımında forma giyen Matias Escobar ile 1 artı 3 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı. 26 yaşındaki genç oyuncunun takımın jokeri olabileceğini kaydeden menajer Süleyman Hurma, yeni sezonda daha büyük hedeflerinin olduğunu ve bu doğrultuda futbolcu transferi yaptıklarını söyledi. Pablo Avendano ile sözleşmenin karşılıklı feshedilmesinin ardından Escobar'ı kadrolarına dahil ettiklerini aktaran Hurma, “Bizim için çok önemli bir oyuncu” dedi.


BÜYÜK HEDEFLER İÇİN GELDİM

Arjantinli oyuncunun gelmeyi çok istediğini belirterek, başarılı olacağına yürekten inandığını ifade etti. Kayserispor gibi hedefleri büyük olan bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirten genç oyuncu ise bu hedeflerin yerine getirilebilmesi için kendisinin de elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Kayserispor da başarılı olmayı çok istediğini belirten Escobar, daha sonra Kayserispor formasını giyerek takım bayrağı önünde poz verdi. Öte yandan Kızılcahamamda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, dün kros çalışması yaptı.



16 yıl önce