|

Fatih Terim: Asamoah zor gözüküyor, sürprizimiz olabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalya'daki hazırlık kampında açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılıların hocası, gündemdeki transferlere dair merak edilen soruların cevabını verdi.

Yeni Şafak
19:25 - 10/01/2018 Çarşamba
Güncelleme: 20:03 - 10/01/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılılardaki 4. dönemini geçiriyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılılardaki 4. dönemini geçiriyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arası kampında GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Terim, kampın güzel geçtiğini ifade ederken transfere dair sorulara cevap verdi.

İşte Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Asamoah ile ilgili bilgi vereyim. Benden önce gelişti, fakat olma ihtimali zayıf gibi gözüküyor, onun için alternatif bakıyoruz. İstiyoruz ki, bizim isteğimize, sistemimize, ekonomimize uygun olsun ve fark yaratacak bir oyuncu olsun. Bu kolay değil. Yabancı bir oyuncu alacaksak, zaten 1-2 oyuncu gidebilir. Kendim de konuştum oyuncularla, hazır olun gelirse diye. Bizde son durumlar böyle. Devre arası çok fazla transfer doğru durmuyor. Herkes de doğru giderken, kendi oyuncusunu niye versin? Belki 1, belki 2 olabilir, 3'ü geçmez. Önce ihtiyacımızı karşılamak istiyorum, önce sol beke. Sonra teknik heyetin aklında bir şey var, belki onu yapabiliriz.
Donk'a ayrı parantez açtı
  • "Donk meziyetli bir oyuncu. Beklentim var. Orada bir de Selçuk var. Sezonu doğru rotasyonla bölerseniz ve herkes kendini önemli hissederse, herkesin üzerine düşen kaplama alanı ekonomik bölünmüş olur. Yönetime 20+3 bana yeter dedim."
Yardımcı antrenörler konusu
  • "Taffarel ile konuştum, ayın 18'inde burada. Lige hazırlıyoruz onu, izin verdim, benden öyle bir ricada bulundu. Eski ekibimizi aldık. Altyapıdan bir şey çıkmıyor. G.Saray altyapısından hep bir şeyler çıkmıştır ve yine çıkmalıdır."
Altyapıda yeni yapılanma mesajı


#Galatasaray
#Asamoah
#Fatih Terim
6 yıl önce