|

Fatih Terim: Aytaç Sulu takibimizde

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bundesliga ekiplerinden Darmstadt 98'de forma giyen Aytaç Sulu'yu takip ettiğini belirtirken, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası'na çağırabileceğini söyledi.

Yeni Şafak
13:44 - 11/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:31 - 11/05/2016 Çarşamba
Diğer
Fatih Terim - Türkiye A Milli Futbol Direktörü
Fatih Terim - Türkiye A Milli Futbol Direktörü

A Milli Futbol Direktörü Fatih Terim, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016') başlamasına bir ay kala organizasyonla ilgili açıklamalarda bulundu.



Üçüncülük bana yetmedi

Alman spor dergisi Kicker'a konuşan Terim, "Biz Fransa'ya 5. veya 6. olmaya değil, daha üst finalleri hedefleyerek gidiyoruz" dedi. EURO 2008'de elde ettikleri başarıyı hatırlatan Terim, "Orada oynadığımız yarı finalden çok şeyler öğrendik. Şimdi daha iyisini yapmaya gidiyoruz. 2008'deki üçüncülük bana yetmedi" dedi.






'Aytaç'ın bende şansı var'

Fransa'ya götüreceği kadroyla ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Terim, Nuri Şahin ve Aytaç Sulu hakkında şunları söyledi:



"Nuri'yi milli takıma ilk alan benim. Çok yetenekli bir futbolcu. Maalesef aylarca sakatlığından dolayı forma giyemedi. Fransa kadrosuna alıp almayacağıma karar vermedim. Avrupa'daki birçok oyuncu gibi Aytaç Sulu da takibimizde. İstatistik bilgileri geliyor. Aytaç için de karar vermedim. Fakat bende şansı var."














#Aytaç Sulu
#Fatih Terim
#EURO 2016
8 yıl önce