|

Fatih Terim: Gidip oynamaları gerekiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımdan ayrılacağı belirtilen Tarık Çamdal ve Eray İşcan hakkında konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı aynı zamanda, kulübün transfer gündemine dair değerlendirmelerde de bulundu.

Yeni Şafak
11:13 - 8/07/2018 Pazar
Güncelleme: 11:27 - 8/07/2018 Pazar
Yeni Şafak
Fatih Terim.
Fatih Terim.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tecrübeli teknik adam, Tarık Çamdal ve Eray İşcan'ın durumlarıyla ilgili gelen soru üzerine şu yanıtı verdi:

"Gidip oynamaları gerekiyor"
  • Tolga Ciğerci sakat. 20 günden fazla bir zaman gerekiyor. İstanbul'da daha rahat tedavi olur. Tarık ile ben konuştum. Milli takımda oynuyordu ama bazı şeyler olmamış. Gidip oynaması gerektiğini söyledim. Eray için de aynı şey. Gidip oynamalı ve kendini göstermeli. Umarım en kısa zamanda yeni takımlarını bulurlar.
"Tolga Ciğerci hakkında sonra karar veririz"
  • Oyunculara kızma gibi bir lüksümüz yok ama kararları ile ilgili tasarruf hakkımız var. Ümit ederim bir an evvel iyileşir. Tolga Ciğerci hakkında sonra bir karar veririz.
"Denayer de inşallah olur"
  • Kadromuzu korumak istedik. Nagatomo ve Denayer kritikti. Donk tamam. Denayer de inşallah olur. Ekonomik gücümüzün yettiği kadar almaya çalışacağız. Bazı yerlere ihtiyacımız var.
"Transferde her şey olabilir"
  • 31 Ağustos'a kadar olan bölüm önemli bir zaman bölümü, burada her şey olur. 8 Temmuz'dayız, 1,5 ay var. Her takımda ne olabilecekse bizde de gelmeler-gitmeler olabilir.
#Galatasaray
#Fatih Terim
6 yıl önce