|

F.Bahçe Avrupa şampiyonu olabilecek güçte

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Roberto Iniguez, Fenerbahçe'nin Avrupa ikincisi olduğunu gelecek yıl şampiyon olabilecek güçte olduğunu söyledi.

Cihan
00:00 - 26/03/2013 Salı
Güncelleme: 17:04 - 26/03/2013 Salı
Yeni Şafak
F.Bahçe Avrupa şampiyonu olabilecek güçte
F.Bahçe Avrupa şampiyonu olabilecek güçte

Bayanlar Euroleague Final maçında Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımına 82-56 mağlup olarak Avrupa ikinciliğini elde eden sporcular, basın mensupları ile bir araya geldi.

Antrenör Iniguez, final maçını kaybettikleri için buruk bir sevinç içinde olduklarını vurgulayarak, "Çok büyük bir final oynadık. Finali kaybederek ikinci olduk. Buruk bir sevinç yaşıyoruz. Ben yapı olarak her kaybettiğim maçtan sonra kendi kendimi yiyorum. Belki takıma daha fazla destek olmalıydım. Finali kaybettiğimiz için çok üzgünüz." dedi.

Takım final maçını kaybettikten sonra Başkan Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına girerek sporculara moral vermesini ise genç hoca, "Ben soyunma odası hakkında fazla konuşmak istemiyroum. Orası teknik heyet ve futbolcuların özel yeri. Başkanımız soyunma odasında vermiş olduğu tepki muhteşemdi. Bize çok büyük destek oldu." diye konuştu.

Takımın gelecek yıl hedefi konusunda da Roberto Iniguez, şunları kaydetti: "Bu başarıdan sonra herkesin büyük bir beklentiye girmesi çok normal. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Bunu yapabilecek güçtedir. Oyuncularımızın birçoğu zaten burada bizimle olacak. Bizimde şampiyon olabilecek gücümüz."

11 yıl önce