|

'F.Bahçe, Yakubu'ya servet önerdi' iddiası

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Deivid ve Kezman'dan beklediği verimi alamayan F.Bahçe'nin Middlesbrough'un Nijeryalı forveti için yıllık 4 milyon 300 bin euro teklif ettiğini yazdı.

00:00 - 3/05/2007 Perşembe
Güncelleme: 00:55 - 3/05/2007 Perşembe
Yeni Şafak
'F.Bahçe, Yakubu'ya servet önerdi' iddiası
'F.Bahçe, Yakubu'ya servet önerdi' iddiası

Sezonun bitmesine sayılı haftalar kala transfer iddiaları gündeme gelmeye başladı. Bu sezon Deivid ve Mateja Kezman'dan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin forvet arayışına girdiği iddia edildi. Ancak İngiliz basınında yer alan iddiada dile getirilen rakamlar pek de gerçekçi değil. Yıllık 4.3 milyon euro. İngiltere'nin Daily Mirror Gazetesi dünkü sayfalarına taşıdığı haberde F.Bahçe'nin Middlesbrough'un Nijeryalı yıldızı Yakubu'yu transfer etmek istediğini yazdı. Yakubu transferi daha önce de F.Bahçe'nin gündemine gelmiş ama transfer gerçekleştirilememişti. Yakubu'nun Fenerbahçe'nin transfer sezonundaki ilk hedefi olduğunu belirten Mirror, sarı-lacivertli kulübün 24 yaşındaki futbolcuya haftada 50 bin pound önerdiğini yazdı. Haftalık 50 bin pound, yaklaşık olarak yıllık 4.3 milyon euroya denk geliyor.


Bu sezon 16 gol attı

İki yıl önce Portsmouth'dan transfer edilen Yakubu, bu sezon Middlesbrough formasıyla 16 gole imza attı. Nijeryalı oyuncu, 7 milyon 500 bin pounda transfer olmuştu.


17 yıl önce