|

F.Bahçe'yi ligde de yeneceğiz

Kupa finalinde eze eze galip geldiklerini vurgulayan başarılı kaleci, “Ligde de kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. Onur seneye 3 kupayı Trabzon'a getirmeyi hedeflediklerini söyledi

00:00 - 14/05/2010 Cuma
Güncelleme: 02:19 - 14/05/2010 Cuma
Yeni Şafak
F.Bahçe'yi ligde de yeneceğiz
F.Bahçe'yi ligde de yeneceğiz

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Onur Recep Kıvrak, pazar günü karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulunurken gelecek sezon için de camiaya umut dolu mesajlar verdi. F.Bahçe karşısında Ziraat Türkiye Kupası finalinde iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Tabiri caizse eze eze F.Bahçe'yi yendik. Gerçekten o maçta çok iyi oynadık. Geriye düşmemize rağmen arkadaşlarımızın gözlerinden kupayı alabileceğimizi anlayabiliyorduk. Onları kupada yendik. Ligde de yenmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı müzelerine getirmeyi hedeflediklerini belirten Onur, F.Bahçe ile oynadıkları maçla futbol hayatında ilk kez bir final maçına çıktığını ve onda da kupayı kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Kupa maçı sonrası oluşan havanın kendilerini inanılmaz derecede etkilediğini anlatan Onur, “Bu bizi müthiş isteklendiriyor. Şampiyonluk kupasını kaldırdığımızı düşündüğümüz zaman tüylerimiz diken diken oluyor” dedi.


Vederson için F.Bahçe beklenecek

Trabzonspor Kulübü, Vederson ile transfer görüşmelerine sezon sonu başlayacaklarını açıkladı. Vederson ile ilgili çıkan haberler nede-niyle resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada, “Etik değerlere verdiğimiz önem gereği sezon sonu sözleşmesi bitecek Vederson için F.Bahçe yönetiminin tavrına göre hareket edilecektir” denildi.



14 yıl önce