|

Fenerbahçe yeniden zirvede

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 yendi ve liderlik koltuğunu Trabzonspor'dan geri aldı.

Haber Merkezi
17:55 - 3/10/2021 Pazar
Güncelleme: 17:58 - 3/10/2021 Pazar
Yeni Şafak
Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinci
Fenerbahçeli futbolcuların gol sevinci

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Kasımpaşa'yı konuk etti. Mücadeleyi sarı-lacivertli ekip 2-1 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 16. dakikada Mergim Berisha ve 45+5. dakikada Luiz Gustavo attı. Kasımpaşa'nın tek golünü ise 53. dakikada Michal Travnik kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 19'a yükselterek, liderlik koltuğunu Trabzonspor'dan geri aldı. Kasımpaşa ise 6 puanda kaldı. Milli aranın ardından Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa ise sahasında Göztepe'yi ağırlayacak.


Mesut Özil yedeklerde

Sarı-lacivertli ekipte Mesut Özil, Kasımpaşa maçında yedekler arasında yer aldı. Olympiakos maçı öncesinde yaşadığı gribal enfeksiyon sebebiyle mücadelede yer almayan Mesut Özil, Kasımpaşa maçında kadroda yer aldı. Tecrübeli futbolcu, Kasımpaşa maçında yedek soyundu.

Serdar Dursun ve Crespo ilk kez 11

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, Kasımpaşa maçı ile ilk kez 11’de yer aldı. Süper Lig’in ilk haftasında oynanan Adana Demirspor ile 7’nci haftada oynanan Atakaş Hatayspor mücadelelerinde yedekler arasında bulunan Serdar Dursun, Kasımpaşa maçına 11’de başladı. Serdar Dursun, sakatlığı sebebiyle Antalyaspor, Altay, Sivasspor, Başakşehir ve Giresunspor maçlarında görev alamamıştı.

Sarı-lacivertli ekipte Miguel Crespo, Kasımpaşa maçı ile ilk kez 11’de yer aldı. Giresunspor ve Hatayspor maçlarına sonradan dahil olan Crespo sarı-lacivertli formayla ilk kez ilk 11'de yer aldı.




#Fenerbahçe
#Kasımpaşa
3 yıl önce