|

Fenerbahçe Ziyech'ten vazgeçiyor

Fenerbahçe'nin 10 numara transferi için yoğun uğraş verdiği Hakim Ziyech transferi zora girdi. Sarı lacivertlilerin Finansal Fair Play kuralları gereği maliyetlere dikkat ettiği bir dönemde Faslı futbolcu için istenen bonservis bedeli transfer görüşmelerinin tıkanmasına sebep oldu.

Yeni Şafak
09:24 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 06:47 - 8/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe, Hakim Ziyech için istenen yüksek bonservis bedeli sebebiyle transferden vazgeçmek üzere.
Fenerbahçe, Hakim Ziyech için istenen yüksek bonservis bedeli sebebiyle transferden vazgeçmek üzere.

Fenerbahçe'de Aatif, Van der Wiel, Neustader ve Skrtel transferlerinin ardından sıradaki hedef 10 numara transferi...



Sarı lacivertlilerin bu bölge için görüşmelerde bulunduğu Hakim Ziyech transferinin istenen bonservis bedeli sebebiyle zora girdiği aktarıldı. Hollanda Ligi ekiplerinden Twente forması giyen Faslı yıldızın bonservisi için 8 milyon euro istendiği öğrenildi. Fenerbahçe yönetiminin Nani'den gelen parayla yapacağı transferleri gerçekleştireceği düşünüldüğünde Ziyech transferi için 8 milyon euro ödemesi mümkün gözükmüyor. Aatif, Van der Wiel (İmza parası), Neustader (İmza parası) ve Skrtel'in maliyetlerini Nani'den gelen parayla çıkaran yönetimin Faslı yıldız için bütçesinin yetersiz olduğu ifade edildi.



Belhanda ve Valbuena

  • Fenerbahçe'nin Ziyech transferinden vazgeçme durumunun ardından gözler diğer 10 numara adaylarına çevrildi. Sarı lacivertlilerin Lyon'da forma giyen Valbuena ve geçtiğimiz sezon Schalke 04'te kiralık olarak oynayan Belhanda ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi. Lyon ile oynanacak hazırlık maçında Valbuena'nın transferi için Fransız kulübünün başkanıyla bir görüşme gerçekleştirecek olan sarı lacivertli yönetimin Belhanda için de Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'le temasa geçtiği aktarıldı.

















#Fenerbahçe
#Hakim Ziyech
#Belhanda
#Valbuena
8 yıl önce