|

Gönülden bağlıyım

“Ben Fenerbahçe ile gönülden sözleşmeliyim” diyen Fenerbahçe Kaptanı “Hiçbir şekilde Türkiye’de başka bir kulüpte oynamam” dedi. Volkan, takımdan ayrılanlar için “Keşke burada kalsalardı. Herkes için hayırlısı olsun. Biz buradaki ekiple, Fenerbahçe'nin ruhunu kabullenmiş insanlarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 01:53 - 8/07/2016 Cuma
Yeni Şafak

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, dün basın mensuplarının sorularını yanıtladı; takımdan ayrılan oyuncular için çarpıcı ifadeler kullandı. Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Luis Nani'nin Fenerbahçe'den ayrılmalarıyla ilgili soru üzerine tecrübeli kaleci, “Hiçbir arkadaşımın gitmesini istemem. Keşke burada kalsalardı ve mücadeleye devam etseydik. Gitmeleri beni üzdü ama kendi düşünceleri, kendi tercihleri. Gelenler, gidenler olacak bunlar futbolun doğasında var. Ölene kadar burada oynayacak diye bir şey de yok. Biz buradaki ekiple, Fenerbahçe'nin ruhunu kabullenmiş insanlarla yolumuza devam edeceğiz” yanıtını verdi. “Ben bu takıma gönülden sözleşmeliyim” diyen Volkan “Doğuştan Fenerliler ve başka takımlar için bunlar anormal olabilir ama futbolcular artık profesyonel düşünüyor. Ben hiçbir şekilde Türkiye'de başka bir kulüpte oynamayı düşünmüyorum. Ben bu takıma gönülden sözleşmeliyim” dedi.



FENERBAHÇE FORMASI VERİLDİĞİNDE OYNARIM


Hedefinin 40 yaşına kadar futbol oynamak olduğunu belirten Fenerbahçe Kaptanı, “Fizik olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Vücudum elverdiği sürece oynamak istiyorum. Hedefim de 40 yaşına kadar oynamak var. Bu şartlar neyi gösterir, şimdi bununla ilgili konuşamıyorum. Saygıyı da belli yerlerden görüyorsunuz, belli yerlerden göremiyorsunuz. Beni sevenlerin yanımda olmaları bana yetiyor” ifadelerini kullandı. Volkan beğendiği kalecilerle ilgili soruya da, “Dünyada beğendiğim iki kaleci var. Buffon'a hayranlığım var. Neuer'i Schalke'den biliyorum. Volkan Babacan da turnuvada elinden geleni yaptı. Fabianski'yi de söyleyebilirim” yanıtını verdi.



YENİ TRANSFERLER PROBLEM YAŞAMAZ


Kamp sürecini değerlendiren Volkan Demirel, “Burada her zamanki gibi çok güzel bir ortam var. Sezon başı kampı tabi ki yorucu geçiyor. Herkes istekli. İnşallah hayırlı bir sezon olur onlar içinde” değerlendirmesinde bulundu. Takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyon problemi yaşayacaklarını düşünmediğini dile getiren deneyimli oyuncu, “Gelen arkadaşlar sosyal arkadaşlar. Takıma sonradan katılanları kolayca ekibe adapte edebiliyoruz. Onların da herhangi bire zorluk çekeceğini düşünmüyorum. Futbolun dili zaten bir. Bir bakış, bir hareketle anlaşabiliyorsun saha içinde. Hedefimiz yine şampiyonluk. Elimizden geldiği kadar bu formayı layıkıyla taşıyıp sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için elimden gelen savaşı, mücadeleyi göstereceğiz” şeklinde konuştu.



MİLLİ TAKIMDA PRİM KONUSUNU KONUŞMAM


Milli takımdaki prim konusu hakkında da görüş bildiren Volkan, "Prim konusunda konuşmam doğru değil. Benim zamanımda da prim oldu. Bunlar aile içi konular. Kavga, prim bunlar konuşulmaz. Primle ilgili soru sormadım, beni ilgilendirmez. Ben sadece Milli Takım'ın başarılı olmasını istedim ama olmadı bir turnuva da böyle bitti. İnşallah layık olduğumuz yerlere geleceğiz" diye konuştu. Milli takıma çağrılmamasıyla sonuçlanan sürece de değinen tecrübeli eldiven, "Kimseden özür dilemeyi düşünmüyorum. Kızıma, eşime, aileme küfür edildiği için o zaman ki tavrım oydu. Vatan haini oldum, suçlu ben oldum ama bunlar doğru değil, emin olsunlar en çok ben üzüldüm” dedi.






#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#Gökhan Gönül
#Caner Erkin
8 yıl önce