|

Fenerbahçeli oyuncuya 3 kulüp birden talip oldu!

Fenerbahçe'nin sezon başında Juventus'tan büyük ümitlerle transfer edilmesine karşın bir türlü bekleneni veremeyen Sırp oyuncusu Milos Krasic'e Rusya'dan teklifler var.

YENİSAFAK.COM.TR / SPOR
00:00 - 28/05/2013 Salı
Güncelleme: 18:45 - 28/05/2013 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçeli oyuncuya 3 kulüp birden talip oldu!
Fenerbahçeli oyuncuya 3 kulüp birden talip oldu!

Geldiği günden bu yana tam anlamıyla hayal kırıklığı bir performans sergileyen 28 yaşındaki Krasic'e Rusya'da 3 kulüp talip oldu.

Rusya'nın saygın gazetelerinden İzvestia'da yer alan haberde: Sırp yıldıza Dinamo Moskova, Kuban Krasnodar ve Rubin Kazan takımları talip oldu. 3 takımın da Krasic için 7 milyon Avro'ya yakın bir bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın gelecek sezon planlarında hiç bir şekilde yer almadığı belirtilen Krasic'e gelecek tekliflere sıcak bakacağı, oyuncunun da düzenli forma giymek için transfere sıcak bakabileceği belirtildi.

Menajeri de doğruladı

Oyuncusunun Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki iddialar üzerine konuşan Joksimovic, ''Krasic'e takım bulmaya çalışıyoruz, düzenli forma giymesi lazım. 2010 yılında Juventus'a transfer olduğunda, ona çok büyük ilgi vardı, şimdi biraz daha farklı durumda olsa da İngiliz ekipleri de teklif sunuyor'' dedi. Krasic ve ailesinin İstanbul'da mutlu olduğunu söyleyen Joksimovic, ''Ancak bunun dışında oyuncumun oynaması lazım,bunun dışında oynamak ve yaşamından zevk alması lazım'' ifadelerini kullandı.




11 yıl önce