|

Fener'i Niang uçurdu

Sarı-lacivertli ekip hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekiplerinden Nürnberg'i Senegalli golcünün iki golüyle mağlup etti. Gollerin asistleri Mehmet Topuz ve Dia'dan geldi.

00:00 - 17/08/2011 Çarşamba
Güncelleme: 02:08 - 17/08/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Fener'i Niang uçurdu
Fener'i Niang uçurdu

Fenerbahçe Almanya kampının ilk hazırlık karşılaşmasında Bundesliga ekibi FC Nürnberg'i 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe; Volkan, Gökhan, Serdar, Bilica, Caner, Selçuk, Cristian, Mehmet Topuz, Dia, Alex, Niang ilk on biriyle başladı. İlk yarı daha atak oynayan sarı-laciverltli takım Niang'ın 15 ve 34. dakikalarda kaydettiği iki golle öne geçti: 2-0. Gollerin asistlerini Dia ve Mehmet Topuz yaptı. Nürnberg'in tek golünü 68. dakikada Bunjaku kaydetti. Fenerbahçe ikinci yarıya 8 oyuncu değiştirerek başladı ve ilk yarıya oranla daha etkisiz oynadı. Sarı-lacivertliler, bir sonraki hazırlık maçını 21 Agustos'ta Palermo ile yapacak. Fenerbahçe, 24 Ağustos'ta da Almanya'nın 1860 Münih takımı ile bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra aynı gün Türkiye'ye dönecek.


Kocaman: Skor futbol mucizesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Nürnberg'i 2-1 yendikleri maçla ilgili 'Skor adeta futbol mucizesi' değerlendirmesini yaptı. Kocaman, “Maçın doğru skoru bu değil. Rakibimiz ikinci yarı daha etkili bir futbol oynadı” dedi.


Güiza'nın Real Betis'e transferi an meselesi

İspanya basını, Güiza'nın La Liga'ya yükselen Real Betis'e transferinin an meselesi olduğunu iddia etti. Güiza'nın, İstanbul'da bulunan avukatı aracılığıyla Fenerbahçe ile yaptığı müzakerelerin devam ettiği ve 1 yıl daha devam eden sözleşmesini fesh etmek üzere olduğu bildirildi. Espanyol, Mallorca ve Granada'nın da Okçu ile ilgilendiğini yazıyor.



13 yıl önce