|

Fikret Orman: Arda Turan'ı kazanmalıyız

Denizli'ye Beşiktaşlılar Derneği ve Kartal Yuvası'nın açılışını gerçekleştirmek için gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Arda Turan'ın transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
19:41 - 19/12/2017 Salı
Güncelleme: 20:00 - 19/12/2017 Salı
Yeni Şafak
Arda Turan, Barcelona'da bu sezon hiçbir maçta şans bulamadı.
Arda Turan, Barcelona'da bu sezon hiçbir maçta şans bulamadı.

Başkan Fikret Orman Beşiktaş ürünlerinin yer aldığı vitrinleri kısa süreli inceleyerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"Arda'yı kazanmamız gerekiyor"
Arda Turan'ın gündemlerinde olmadığını belirten Fikret Orman şunları söyledi;
  • "Arda çok sevdiğimiz bir çocuk. Türk sporunu önemli bir oyuncusu. Bizi yurt dışında gayet iyi temsil eden bir kardeşimiz. Bizim Beşiktaş’ın gündeminde şu anda yok. Ama Arda ile ilgili fikirlerimi pozitif olarak anlatmak istiyorum ki, bu türlü oyuncularımızı kazanmamız lazım. Onunla alakalı Türkiye’de tabiri caizse linç kampanyası yapmak istiyorlar. Ona karşıyım. Böyle değerli oyuncularımızı kazanmamız lazım. Çok sevdiğim bir oyuncu ama şu anda Beşiktaş’ın gündeminde yok”
Domagoj Vida transferine esprili cevap
  • Domagoj Vida hakkında gelen soruya “Nalburda satılıyor” esprisi yapan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Beğendiğimiz bir futbolcu. İnşallah sonucuna gelir. Daha açıklanmadığına göre hala pürüzler olabilir” diye konuştu.
#Fikret Orman
#Beşiktaş
6 yıl önce