|

Galatasaray taraftarı Emre Akbaba'yı istiyor

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Emre Akbaba için sarı kırmızılı taraftarlar harekete geçti. Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu ultrAslan, sosyal medya hesabından oyuncunun parçalı formayı giydiği bir fotoğrafı paylaştı ve 'Emre Akbaba Galatasaray'a' etiketini gündeme taşıdı.

Yeni Şafak
10:02 - 27/07/2018 Cuma
Güncelleme: 11:10 - 27/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
Emre Akbaba, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 32 Süper Lig maçında 14 gol attı 10 da asist yapma başarısı gösterdi.
Emre Akbaba, geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 32 Süper Lig maçında 14 gol attı 10 da asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Emre Akbaba için sarı kırmızılıların en büyük taraftar grubu ultrAslan devreye girdi.

ultrAslan'ın sosyal medya hesabı, oyuncunun yıllar önce Galatasaray formasıyla Türk Telekom'da çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Sana çok yakışıyor parçalı forma" ifadesini kullandı. Emre Akbaba Galatasaray'a etiketini gündeme sokan sarı kırmızılılar oyuncunun Instagram hesabına da yüzlerce mesaj attı.



Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ne demişti?
  • "Galatasaray'ın daha önce Emre Akbaba için yaptığı teklif komikti. 5 İstanbul takımı da Emre için teklif yaptı. Başakşehir'le 5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varmıştık. Emre için gelen teklifler çok komik rakamlar. Yeni bir resmi teklif gelmedi ama bazı telefon görüşmeleri oldu. Bizim belirlediğimiz rakam, kulüplerin ödeyemeyeceği bir miktar değil."

#Galatasaray
#Emre Akbaba
#Alanyaspor
6 yıl önce