|

Gençler tek attı üç aldı

Rakibini Ermin Zec''in golüyle mağlup eden kırmızı-siyahlılar ligde rahat bir nefes aldı. Gergin maçta 11 sarı ve 2 kırmızı kart çıktı

.
00:00 - 26/04/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:33 - 26/04/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Gençler tek attı üç aldı
Gençler tek attı üç aldı

Spor Toto Süper Lig 31. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği sahasında Bursaspor''u 1-0 mağlup etti. Başından sonuna kadar gergin geçen maçta 11 sarı kart ve 2 kırmızı kart çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı takımların karşılıklı ataklarıyla geçildi. İki ekip de bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarının ortalarından itibaren orta saha mücadelesi haline dönüşen karşılaşmada gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Başkent ekibi oldu. Gole kadar geçen sürede 2 pozisyondan yararlanamayan kırmızı-siyahlılar, son haftaların başarılı oyuncusu Ermin Zec''in 65. dakikada sahneye çıkmasıyla mücadelede üstünlüğü yakaladı. Soldan gelen ortaya iyi bir kafa vuruşu yapan Zec, takımını öne geçiren golü attı. Geriye düştükten sonra eşitlik için baskısını artıran Bursaspor''da Fernandao ve Volkan Şen buldukları pozisyonlardan yararlanamayınca mücadele 1-0 Gençlerbirliği üstünlüğüyle sona erdi.

Bundan sonra ne olur bilemem!

G.Birliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 44 puana ulaştıklarını belirterek, ''Bundan sonra ne olur, ben de bilmiyorum ama her sonuca da hazırız'' dedi. Maçtan önce kendilerinin favori olduğunu söyleyen Özdilek, bunu sahada oyunla birleştirdiklerini söyledi.

Bursa''dan hakeme tepki

Bursaspor''dan hakem Süleyman Abay''a büyük tepki. Teknik Sorumlu Ümit Şengül, ''2-3 penaltı pozisyonumuz var. Geçen hafta aleyhimize verilen bir penaltı var. Bu maçta lehimize vermesi gerekirken, aleyhimize çalarak bizi cezalandırdı. Süleyman Abay bugünkü yönetimiyle bize göre sınıfta kaldı'' dedi.

11 sarı 2 kırmızı kart

İki takım futbolcularının maçın başından sonuna kadar gergin olduğu maçta hakem Süleyman Abay, 11 sarı ve 2 kırmızı kart gösterdi. Bursaspor''da Şamil 90+3''te, Serdar Aziz ise maç bitikten sonra kırmızı kart gördü.

10 yıl önce