|

Glowacki: Beşiktaş taraftarından korkmuyoruz

Polonyalı futbolcu “Ne olursa olsun bu maçı kazanmak zorundayız. Ateşli bir taraftar önünde oynuyor olabiliriz ama sahada aklımızda sadece 3 puan olacak” dedi

00:00 - 6/03/2011 Pazar
Güncelleme: 00:46 - 6/03/2011 Pazar
Yeni Şafak
Glowacki: Beşiktaş taraftarından korkmuyoruz
Glowacki: Beşiktaş taraftarından korkmuyoruz

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Glowacki, Beşiktaş maçında oyuna kendi ağırlıklarını koymaları gerektiğini belirterek, “Liderliği kaybetmemiz bizi çok üzdü. Ama liderliği daha önce uzun süre elinde bulunduran takım olarak onu tekrar geri alacağımıza inanıyoruz. Bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Beşiktaş'ın ligde bulunduğu konum veya taraftar desteği bizi hiç ilgilendirmiyor. Çıkacağız kendi oyunumuzu oynayacağız ve kazanacağız. Şampiyonluk yarışında rakibimizin kim olduğundan çok bizim neler yapabildiğimizdir önemli olan” diye konuştu. Bordo-mavili takımın golcü futbolcusu Umut ise kazanmak zorunda oldukları bir mücadeleye çıkacaklarını belirterek “İkinci yarıda bütün kredimizi kullandık. Şampiyon olmayı istiyorsak bundan sonraki her maçı kazanmalıyız. İyi bir takımız ve bunu gerçekleştirecek güce sahibiz. Ligin ilk yarısında bunu herkese gösterdik. Aynı performansı yine sergileyebiliriz” ifadelerini kullandı.


Taraftar uyarıldı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde dün son antrenmanını yapan Trabzonspor, daha sonra İstanbul'a gitti. Bu arada Trabzonspor yönetimi kulübün internet sitesinden yaptığı çağrıda taraftarları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Daha önce meşale ve sahaya giren seyirciler nedeniyle önemli miktarda para cezaları aldıkları hatırlatılarak, “Taraftarlarımızı meşale yakmamaları konusunda duyarlı olmaya, kulübümüzün boş yere maddi kayba uğramamasına özen gösterelim” denildi.


13 yıl önce