|

Gökhan Gönül'ün menajeri canlı yayında açıkladı

Aralarında Gökhan Gönül ve Arda Turan'ın da olduğu çok sayıda ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut, dün akşam katıldığı bir canlı yayında hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Bulut, 'Gökhan'ın transferi için 3 milyon euro almadım' dedi.

Yeni Şafak
10:53 - 2/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 11:22 - 2/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'tan alacağı yıllık ücreti dışında 2 milyon euro imza parası, menajerinin de 3 milyon euro kazanacağı iddia edildi.
Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'tan alacağı yıllık ücreti dışında 2 milyon euro imza parası, menajerinin de 3 milyon euro kazanacağı iddia edildi.

Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferi sonrası spor kamuoyunda ortaya atılan bir iddia çok konuşulmuştu. Milli futbolcunun transferi için 2 milyon euro imza parası aldığı menajeri Ahmet Bulut'un da 3 milyon euro kazandığı iddia edildi. İddialara katıldığı bir canlı yayında cevap veren Bulut, 'bu paraları Çin'de bile vermiyorlar' dedi.



Gazeteci Turgay Demir'in kendisi hakkında suçlamaları üzerine cevap hakkını kullanarak telefonla programa bağlanan Ahmet Bulut, "Benim transfer yapmak için yöneticilere ihtiyacım yok. Atınç'ı 6'ya satan benim, Demba Ba'yı 6'ya getirip 13'e sattım. Tolgay Arslan'ı 400 bin Euro'ya Beşiktaş'a ben getirdim. Erdal Torunoğulları'nın önünü neden keseyim. Ne işim olur. Gökhan Gönül'ün transferinde 3 milyon Euro komisyon aldığım iddiası yalan. Bu paralar Çin'de bile verilmez" diye konuştu.



2 milyon euro Gökhan, 1 milyon euro Bulut'a

  • Ahmet Bulut'un bu açıklamalarının ardından siyah beyazlı kulüpten henüz resmi bir açıklama gelmezken oyuncunun ve menajerin ne kadar aldığı ile ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Gökhan'ın transferi için imza parası ya da menajerlik parası almadık demeyen Bulut'un 1 milyon euro menajerlik parası aldığı milli futbolcunun da 2 milyon euro imza parası aldığı ifade edildi. Fenerbahçe'nin imza parası vermek istemediği Gökhan Gönül'ün bu sebeple Beşiktaş'a imza attığı öne sürülüyor.




#Ahmet Bulut
#Gökhan Gönül
#Fenerbahçe
8 yıl önce