|

Görgü tanıkları: Emre iyi dövüştü!

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu'nun Mudanya feribotunda saldırıya uğramasının ardından perde arkasında yaşananlar da ortaya çıkmaya başladı.

Yeni Şafak
17:18 - 14/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 14:21 - 14/05/2015 Perşembe
Diğer

Sporx'in haberine göre arabasıyla feribota giriş yapan Emre Belözoğlu ve yanında oturan Orhan Ak'a tezahüratlar ile tepki gösteren bir grup Beşiktaş taraftarı, bu tezahüratlarına bir süre devam etti. Kendisi için yapılan tezahüratlara dayanamayam Emre, arabadan indi ve gruba tepki gösterdi. Emre'nin ardından arabadan inen Orhan Ak da gruba tepki gösterdi ve ruhsatlı silahını gösterince gerilim daha da arttı.



Emre'yi yere yatırdılar!

Emre ile Orhan ve taraftarlar arasında yaşanan sözlü tartışma bir süre sonra yerini fiziksel temasa bıraktı. 10-15 dakika süren fiziksel itiş kakış sonrasında Emre ve Orhan'ın vücuduna darbeler geldi; Emre ve Orhan da darbelere karşılık veriyor. Görgü tanıkları, saldırgan taraftarların Emre'ye yere yatırdığını ve Emre'nin bir süre sonra yerden kalkarak taraftarlara ardı ardına yumruklar saydırdığını iddia etti.



Yaşanan gerilim dolu dakikaların ardından araya önce çevredekiler girdi, ardından da güvenlik güçleri müdahale etti ve olaylar yatıştı. Olayın görgü tanıkları; Emre ve Orhan Ak'ın iyi dövüştüklerini ve iki ismin de fiziksel müdahalelere karşı cevap verdiği yönünde ifadeler kullandı.


#Emre Belözoğlu
#Orhan Ak
#Emre Belözoğluna saldırı anı
#Mudanya
9 yıl önce