|

G.Saray'da rota Perrin ve Le Guen

Teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılarda Başkan Adnan Polat kurmayları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ dün Fransa'da Alain Perrin ve Paul Le Guen'le görüştü, 'evet' yanıtını aldı.

00:00 - 26/05/2009 Tuesday
Güncelleme: 03:28 - 26/05/2009 Tuesday
Yeni Şafak
G.Saray'da rota  Perrin ve Le Guen
G.Saray'da rota Perrin ve Le Guen

Bülent Korkmaz'la yolları ayırma kararı alan G.Saray'da, teknik direktör arayışlarında rota Fransa'ya çevrildi. Başkan Adnan Polat dün Futbol Şube Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'la birlikte Paris'e gitti. Polat'ın görüşmelere bizzat gitmesi, anlaşmanın tamam olduğu şeklinde yorumlandı. Sarı-kırmızılı takımın yöneticileri Paris'te ilk olarak Saint-Etienne'nin 52 yaşındaki çalıştırıcısı Alain Perrin'le masaya oturdu. Sözleşmesi 2010 yılında sona erecek Fransız hocayla yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.


ANLAŞMA TAMAM

Polat ve kurmayları Perrin'in ardından yıllardır adı gazete manşetlerini süsleyen Paul Le Guen'le görüştü. Lyon efsanesinin mimarı olan Fransız teknik adamdan da olumlu yanıt alındı. 45 yaşında olan ve Paris Saint Germain'le 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Le Guen'le el sıkışıldı. Polat ve ekibi Paris'te iki teknik adamın şartlarını değerlendirdikten sonra birini tercih edecek. Yarına dönüş biletlerini alan G.Saraylı yöneticiler büyük ihtimalle, Paris'ten yeni teknik direktörle anlaşmış olarak İstanbul'a gelecek.



15 years ago