|

G.Saray'ın Neill aşkı alevlendi

Sarı-kırmızılılar Evertonlu futbolcunun transferini bitirme aşamasına geldi. İngiltere'de bulunan Asbaşkan Haldun Üstünel, İngiliz kulübüne Neill için 800 bin paund teklif etti. Everton yönetimi düşünmek için süre istedi

00:00 - 14/01/2010 Perşembe
Güncelleme: 00:12 - 14/01/2010 Perşembe
Yeni Şafak
G.Saray'ın Neill aşkı alevlendi
G.Saray'ın Neill aşkı alevlendi

G.Saray, uzun süredir transfer etmek için uğraştığı Everton'ın Avustralyalı defans oyuncusu Lucas Neill'in transferini bitirme aşamasına geldiği iddia edildi. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz yıllarda da kadrosuna katmak için uğraştığı ancak başarılı olamadığı Lucas Neill transferinde bu kez mutlu sona çok yaklaştı. Yaklaşık 4 ay önce İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'dan bir başka İngiliz ekibi Everton'a bedelsiz olarak transfer olan Lucas Neill için kulübü Everton'a yaklaşık 750 bin pound teklif eden Sarı-kırmızılıların bu teklifine Everton'lı yöneticilerin Lucas Neill'i bedelsiz almaları ve Avustralyalı oyuncunun yaşı nedeniyle sıcak baktıkları bildirildi.Everton Kulübü, sarı-kırmızılılara cevabını FIFA'nın internet sitesinden bildirdi. FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'da yönetim, defans oyuncuları Lucas Neill için Galatasaray'ın yaptığı 750 bin Sterlinlik teklifi düşündüklerini açıkladı. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) internet sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray, savunma oyuncusu Lucas Neill için Avustralyalı futbolcunun kulübü Everton'a 750 bin Sterlinlik teklif götürdü. İngiltere'de yayın yapan Telegraph Gazetesi, Everton Teknik Direktörü David Moyes'ın da transfere sıcak baktığını okurlarına aktarırken Lucas Neill'ın da istemesi durumunda transferin her an resmiyet kazanabileceğini belirtti. Lucas Neill'ın henüz Everton formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde oynamamış olması da G.Saray için büyük bir avantaj olarak gösteriliyor.


Baros ve Sabri İstanbul'a döndü

G.Saray, devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor. Kaldıkları otlin futbol sahasında sabah yapılan antrenmanla hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılıların neşeli oldukları dikkati çekti. Sakatlıkları devam eden Baros ve Sabri'nin İstanbul'a gönderildikleri ve burada tedavilerine devam edileceği belirtildi. Diğer sakat oyuncular Aydın ve Kewell ise antrenmana katılmadı. G.Saray bugün İstanbul'a dönecek.


14 yıl önce