|

Dünyalar Güiza'nın

00:00 - 5/03/2010 Cuma
Güncelleme: 23:46 - 4/03/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Dünyalar Güiza'nın
Dünyalar Güiza'nın

İspanya'nın özel maçta Fransa'yı 2-0 yendiği karşılaşmada 80. dakikada Silva'nın yerine oyuna giren Güiza'nın Haziran ayında Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası kadrosunda 3. forvet olarak yer alacağı belirtildi. Güiza'nın sahada kaldığı 10 dakikalık performansı öven İspanyol basınında “O, Dünya Kupası'nda Milli Takımın 3. forveti olacak. teknik direktör Del Bosque'nin gözünde Villa ve Torres'den sonra Güiza geliyor. Güiza, Negredo'ya karşı bilek güreşini kazandı” yorumları yapıldı. Milli Takım kadrosunda yer alması büyük ölçüde kesinleşen Güiza, İstanbul'a moralli döndü. Sezon başından bu yana performansı nedeniyle sürekli tartışılan ve Bursaspor maçında taraftarların da protestolarına maruz kalan İspanyol golcü, “Ligde 4 maçtır kazanamıyoruz. Artık kazanma zamanı geldi. Şampiyonluk yarışında kredimizi tükettik. Artık sıra bizde. Taraftarımızı üzmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.


Güiza'nın Atletico'ya transferi gündemde

İspanyol spor gazeteleri, Güiza'nın Atletico Madrid ile görüştüğü iddialarını yeniden gündeme getirdi. AS gazetesi, Güiza'nın gelecek sezon Atletico Madrid'de forma giymesi için hareketlenme olduğunu iddia etti. Madrid'te Agüero ile Forlan'dan birinin sezon sonunda ayrılması halinde yerine gelebilecek ilk isim olarak Güiza gösteriliyor. Güiza'nın menajerinin 1997-98'de Vieri'yi Atletico'ya getiren Quique Pina olduğu belirtilirken, “Güiza, Vieri'nin izinden yürüyor” denildi.


F.Bahçe'ye İranlı Nekounam iddiası

İran'lı milli futbolcu Javad Nekounam F.Bahçe yolunda. İspanya'nın Osasuna takımında forma giyen orta saha oyuncusunun F.Bahçe'ye transfer olması gündemde.

İspanyol radyosu Cadena SER'in haberine göre 109 kez İran Milli Takımı'nın formasını giyen Javad Nekounam'ın F.Bahçeli yöneticilere önerildiği ve sezon sonunda bu futbolcunun sarı-lacivertli takıma imza atacağı haberin devamında yer alıyor.





14 yıl önce