|

Güntekin Onay: Beşiktaş'ın transferleri Vida'ya bağlı

Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendiren Güntekin Onay, Vida'nın 30-35 milyon euro civarında satabilmesi durumunda siyah-beyazlıların kadrodaki eksikleri giderebileceğini söyledi. Onay ayrıca Quaresma'nın da satılması gerektiğini ifade etti.

Yeni Şafak
09:00 - 9/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:27 - 9/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Güntekin Onay.
Güntekin Onay.

Spor yazarı ve yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın transfer gündemiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Vida ve Quaresma ile ilgili çarpıcı mesajlar veren Onay'ın Bein Sports'ta yaptığı yorumlar şöyle;


"Vida, 30-35 milyon euro civarında satılırsa..."
  • "Vida Hırvatistan Milli Takımı’nda Beşiktaş’ta oynadığından daha öz güvenli oynuyor. Takımıyla beraber yarı finale kaldılar. Bilinen bir oyuncu. Bu turnuvada güvenilirliğini de kanıtladı. Beşiktaş’ın transfer politikası Vida’ya bağlı. Eğer 30-35 milyon euro civarında satabilirse kadrosundaki önemli eksikleri kapatabilir."
"Quaresma satılabilir"
  • "Quaresma Beşiktaş taraftarı tarafından çok seviliyor ancak paraya çevirebiliyorsa satılmalı."
"Larin Beşiktaş seviyesinde değil"
  • "Talisca’nın yerine bir oyuncu ve santrfor şart. Larin’in Beşiktaş seviyesinde görmüyorum. Negredo iyi bir paraya satılırsa çok iyi bir kazanç olur. Babel’in sözleşmesi devam ediyor. Gidiyor diye bakmamak lazım. Gökhan Töre ise yeni bir transfer diye düşünülebilir."
#Beşiktaş
#Domogoj Vida
6 yıl önce