|

Hakem odası basmak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın “Gerekirse hakem odası da basarım” ifadesini eleştirirken “Bir tek G.Saray derbisinde hakem odasına gittim, o da teşekkür için. Bu işler prim alırsa herkes o yolu dener” dedi

Yeni Şafak
00:25 - 15/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 22:32 - 14/11/2014 Cuma
Yeni Şafak
Spor
Spor
Kulüpler Birliği Vakfı, önceki günkü zirvesinde 17 kulübün katılımıyla “Gerekirse hakem odası da basarım” diyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı kınarken, uzun zaman sonra vakfın toplantısına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da, Aziz Yıldırım’ın tutumunu eleştirdi. BJK TV’ye değerlendirmede bulunan Beşiktaş Başkanı, kendisinin bir defa hakem odasının kapısına gittiğini belirtti ve “Geçen sezon Galatasaray derbisinde hakem odasının kapısına gittim, hakem içerideydi. Maçı oynatmasını istedim. Yardımcısı bana hakemin sahaya çıkmak istemediğini söylemiş ben de kendisine teşekkür ederek, oradan ayrılmıştım. Bunun dışında hiçbir zaman hakem odasına gitmedim. Bu işler prim alırsa herkes o yolu yapmaya devam eder” ifadelerini kullandı. 

FEDERASYON MÜSAADE ETMEYECEKTİR

“Böyle olayların karşısında güçlü bir irade olmalı” diyerek Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı gibi kurulları işaret eden Başkan Orman, “Eğer o irade gösterilmezse biz de bunu yapabiliriz. Federasyon, bunlara müsaade etmeyeceklerini söyledi. O zaman mesele yok. Eğer böyle bir durum söz konusu olur ve bundan hakemler etkilenirse, bu kolay. Biz de bu işleri gayet iyi yapabileceğimizi ifade ettik” diyerek Beşiktaş Kulübü olarak tutumlarını gözler önüne serdi. 

Ara transferde ilk hedef sağ bek

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sezon bitmeden bir maçlarını yeni statları Vodafone Arena’da oynamayı amaçladıklarını söyledi. Maddi sorunların bir kısmını çözdüklerini kaydeden Başkan Orman, devre arasında iki transfer yapmayı amaçladıklarını dile getirdi. “Hocamızla konuştuk, ilk amacımız sağ bek almak” diyen Orman, yönetim ve futbol takımı olarak uyum içinde çalıştıklarına dikkat çekti ve “Tüm kulüpler Beşiktaş’ı örnek alsın” dedi. 


Futbolcuların alacağı kalmadı

Beşiktaş yönetimi Kasımpaşa, Trabzonspor ve Tottenham maçları öncesi futbol takımına para dopingi yaptı. Yönetim hisse satışından gelen 25 Milyon TL ile futbolcuların tüm alacaklarını ödedi. Tüm takıma geçmiş dönem ve şu anki tüm borçları ödendi.

SÜLEYMAN HATISARU

#Hakem
#odası
#basmak
10 yıl önce