|

Hakemler açıklandı

Avrupa'daki temsilcilerimizden Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Napoli maçı ile Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki Manchester United maçlarının hakemleri açıklandı.

Yeni Şafak
15:10 - 17/10/2016 Monday
Güncelleme: 12:24 - 17/10/2016 Monday
IHA
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 19 Ekim'de Napoli deplasmanına giderken, Fenerbahçe 20 Ekim'de Manchester United'a konuk oluyor.
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde 19 Ekim'de Napoli deplasmanına giderken, Fenerbahçe 20 Ekim'de Manchester United'a konuk oluyor.

Beşiktaş'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda İtalya temsilcisi Napoli ile oynayacağı maçın hakemi belli oldu.



Siyah-beyazlıların 19 Ekim Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev yönetecek. İtalya'nın Napoli şehrindeki San Paolo Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak mücadelede Sergei Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averianov ve Tikhon Kalugin yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aleksei Lebedev olacak.



Fenerbahçe'ye Fransız hakem

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin, İngiltere'nin Manchester United takımı ile deplasmanda oynayacağı maçın hakemleri de açıklandı.



Manchester'daki Old Trafford Stadı'nda 20 Ekim Perşembe günü oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Benoit Bastien yönetecek. Maçta Bastien'in yardımcılıklarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani yaparken, Benoit Millot ve Jerome Miguelgorry ilave yardımcı hakem, Julien Pacelli ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

#Fenerbahçe
#Beşiktaş
8 years ago