|

'Halk'ın zaferine tek maç kaldı!

DenizBank Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Jastrzebski Wegiel'i 3-0 yenen Halkbank, finale yükseldi. Türk temsilcisi, finalde Rus takımı Belogorie Belgorod ile eşleşti.

Aa
00:00 - 22/03/2014 السبت
Güncelleme: 19:06 - 22/03/2014 السبت
Yeni Şafak
'Halk'ın zaferine tek maç kaldı!
'Halk'ın zaferine tek maç kaldı!

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından Halkbank'ın ev sahipliğinde düzenlenen Dörtlü Final'de Halkbank, yarı finalde Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel ile karşılaşırken rakibine set dahi vermedi.

Ankara ekibi, yarın saat 17.00'de başlayacak final maçında Rus Belogorie Belgorod ile Türk voleybol tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için mücadele edecek.

Karşılaşmayı, CEV Başkanı Andre Meyer, Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cebeci, TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Halkbank Spor Kulübü Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, protokol tribününden takip etti.

7 bin 300 kişilik TVF Başkent Salonu'nun neredeyse tamamının dolduğu karşılaşmada, bando müzikleri eşliğinde eğlenen taraftarlar, maç boyunca Halkbank'ı destekledi.

Salon:
TVF Başkent
Hakemler:
Vladimir Simonovic (Sırbistan), Philippe Vereecke (Fransa)
Halkbank
: De Oliveira, Juantorena, De Souza, Tzourits, Kaziyski, Emre Batur (Nuri Şahin, Hüseyin Koç, Can Ayvazoğlu, Burutay Subaşı)
Jastrzebski Wegiel:
Czarnowski, Masny, Kubiak, Pajenk, Lasko, Gierczynski (Wojtaszek, Van De Voorde, Filippov, Marechal, Malinowski)
Setler:
25-21, 25-19, 25-19
Süre
: 79 dakika (27, 26, 26)
٪d سنوات قبل