|

'Haydi Mersin, pamuk eller cebe'

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, PTT 1. Lig play-off finaline çıkacak olan Mersin İdman Yurdu'na maddi destek verilmesi çağrısında bulundu. Kocamaz, "Pamuk eller cebe" dedi.

Aa
00:00 - 16/05/2014 Cuma
Güncelleme: 11:52 - 16/05/2014 Cuma
Yeni Şafak
'Haydi Mersin, pamuk eller cebe'
'Haydi Mersin, pamuk eller cebe'

Kocamaz, yaptığı yazılı açıklamada, pazar günü İstanbul'da Mersin İdman Yurdu ile Samsunspor arasında oynanacak play-off final maçı için kulübün otobüs talebini karşılayacaklarını söyledi.

Takıma maddi destek de verilmesi gerektiğine dikkati çeken Kocamaz, şunları kaydetti: "Kentimizdeki sivil toplum örgütlerini, büyük mağazaları ve alışveriş merkezlerini takımımıza maddi destek vermeye davet ediyorum. Bu maç sonunda takımımıza destek veren ve katkı sağlayan bütün kurumlar isim isim kamuoyuna açıklanacak. Aynı şekilde, bu kentte kazanmalarına rağmen takımımıza maddi anlamda destek olmayan ve ilgi göstermeyenleri de Mersin kamuoyu yakından tanıma fırsatı bulacak. Final maçına çıkmadan önce futbolcuların alacaklarının ödenmesi için Mersin'i seven, Mersin'e duyarlı olan ve vicdanının sesini dinleyen tüm iş adamlarını göreve davet ediyorum."

Kocamaz, bu maçın Mersin'in geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Son pişmanlık fayda etmez. Zor anda verilmeyen desteğin, sonradan verilmek istenmesinin bir anlamı olmayacaktır. Haydi Mersin, pamuk eller cebe" ifadesini kullandı.

10 yıl önce