|

Hıncal Uluç'tan olay Şenol Güneş iddiası

Gazeteci Hıncal Uluç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la teknik direktör Şenol Güneş arasında gizli bir savaş olduğunu iddia etti. Orman'ı sert bir dille eleştiren Uluç, "Şenol Hoca, Beşiktaş'ta kasımı bulmaz" iddiasında bulundu.

Yeni Şafak
12:52 - 11/08/2018 Cumartesi
Güncelleme: 13:19 - 11/08/2018 Cumartesi
Beşiktaş'ta 4. sezonuna başlayacak Şenol Güneş, siyah-beyazlı takıma iki şampiyonluk yaşattı.
Beşiktaş'ta 4. sezonuna başlayacak Şenol Güneş, siyah-beyazlı takıma iki şampiyonluk yaşattı.

Hıncal Uluç bugünkü köşesinde dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı sert bir dille eleştiren Uluç, Şenol Güneş'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Hıncal Uluç'un Sabah'taki yazısının bir bölümü şöyle;
  • "Beşiktaş elenirse için için sevinirsin belki de.. Çünkü bu elenme Şenol'dan kurtulmanı kolaylaştırır. Bu ülkede Beşiktaş'ı yazan yok. Bir iki yazan da senden yana.. Bu yüzden 'Şenol Güneş-Fikret Orman Gizli Savaşı'nın altını kimse çizmiyor. Şenol 'Bıraktı' demesinler diye dişini sıkıyor. Senin yüreğin kovmaya yetmediği için "O ayrılsın" peşindesin. Ya da kovma zemini hazırlansın istiyorsun... Sahanın bozuk zemini, Şenol'u kovmanın zeminini yapar ya. Transfer sezonuna girdiğimizden bugüne konuşmalara, haberlere bakın... Şenol 'Şunlar gidebilir' diyor. Orman, hemen ertesi gün, onların kalacağını açıklıyor. Şenol isim, mevki bildirerek transfer istiyor. Orman Hocanın istediğini yapmıyor inadına, kendi bildiğini okuyor. Şenol 'Bir oyuncunun 1-2 yedeği olur. 4 tane olmaz. Anlatamıyorum, suç bende' dedi, perşembe manşetti gazetelerde... Kime dedi bu lafı Orman? Kimi iğneledi o kinayeli laflarla, anlamadın mı? Bakın şuraya yazıyorum.. Şenol Hoca, Beşiktaş'ta kasımı bulmaz..."
#Beşiktaş
#Fikret Orman
6 yıl önce