|

Holebas ve Büttner seferi

Siyah-beyazlılar, Manchesterli forma giyen Büttner ve Olmympikosli Holebas'dan birini bir hafta içinde kadrosuna katarak sol kanattaki sıkıntıyı çözmeyi planlıyor

.
00:00 - 25/08/2013 Pazar
Güncelleme: 22:27 - 24/08/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Holebas ve  Büttner seferi
Holebas ve Büttner seferi

Beşiktaş'ta transfer sezonunun bitimine kısa bir süre kala sürdürdüğü sol bek takviyesi çalışmalarında artık sona gelindi. Teknik direktör Slaven Bilic'in transferin bir an önce bitirilmesini istemesi üzerine fubol direktörü Önder Özen, Manchester United'te forma giyen Büttner ve Olympiakos'ta oynayan Holebas için ikna turlarına çıkıyor. Önceliği kiralık futbolcu olan ve bu yüzden Ağustos aynının sonuna kadar bekleyen Beşiktaş yönetimi, önceliği Büttner'e verecek. Hollandalı futbolcu Büttner'i ikna etmesine rağmen Manchester United'ın transfere onay vermemesi Beşiktaş yönetimini zor durumda bıraktı. Siyah beyazlılar, eğer İngiliz ekibiyle kiralık mukavele için anlaşırsa Büttner Türkiye'ye gelecek. Ancak Manchester United'ın hala o bölgeye Baines'i alamaması, Hollandalı oyuncunun da Beşiktaş'a gelişini zorlaştırıyor. Defansın solunu alternatif isimlerden kurmak isteyen Manchester United menajeri Moyes, Büttner'in kiralanmasına onay vermesi biraz zor görünüyor. Ancak siyah beyazlılar, Hollandalı futbolcunun takımını ikna etmek için her yolu deniyor. Beşiktaş'ın listesindeki bir diğer isim de Holebas. Daha önce bu oyuncuyla da anlaşan ve Olympiakos'u ikna eden siyah-beyazlılar, Büttner'den olumsuz bir haber alırsa Holebas'ı renklerine katacak. Beşiktaş'ın kiralık alternatifini de düşüneceği Holebas için bonservisle transferi daha muhtemel gözüküyor.

Bilic'ten oyunculara Erciyes uyarısı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Tromsö karşısında aldığı yenilginin şokunu üzerinden atmaya çalışırken teknik direktör Slaven Bilic, ligdeki Kayseri Erciyesspor maçı öncesi oyuncuları uyardı. Oyunculara Trabzonspor galibiyetiyle lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak Avrupa'da Tromsö karşısında alınan beklenmedik yenilgiyi unutmaları gerektiğini anlatan Hırvat teknik adam, 'Erciyesspor çok ciddi bir rakip. Ligdeki çıkışımı sürdürmek için kazanmak zorundayız' dedi.

Almeida kızağa Eneramo 11'e

Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, sakat ve formsuz oyuncular nedeniyle forvette revizyona gidiyor. Sakatlığı bulunan Mustafa Pektemek'in yokluğunda Tromsö maçında forma verdiği Almeida'nın performansını beğenmeyen Hırvat teknik adam, Erciyesspor karşısında bu kez 11'de Eneramo'ya görev verecek.


11 yıl önce