|

İbrahim Toraman Beşiktaş'ta kaldı

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı ve Gaziantepspor'a gitmesi gündemde olan İbrahim Toraman Siyah-Beyazlı kulüpte kaldı.

Ntv Spor
00:00 - 3/02/2014 Pazartesi
Güncelleme: 22:03 - 3/02/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
İbrahim Toraman Beşiktaş'ta kaldı
İbrahim Toraman Beşiktaş'ta kaldı

NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş'ta yaklaşık 3 ay önce kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, sezon sonuna kadar bu şekilde kalmayı göze aldı ve Gaziantepspor'un teklifini geri çevirdi. Beşiktaş'ta kalan Toraman, affedilmezse bütün sezonu kadro dışı olarak geçirmiş olacak ve Haziran ayında serbest kalacak.

Toraman, bugün Akaretler'deki kulüp binasına geldi. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ile yaklaşık 1.5 saat görüşen tecrübeli futbolcu, sezon sonuna kadar Beşiktaş'ta kalma kararı verdi.


Gaziantep'e gidiyordu

Yapılan görüşme öncesi Gaziantepspor ile Beşiktaş, İbrahim'in sezon sonuna kadar kiralanması konusnda anlaşmaya varmıştı. Ancak tecrübeli oyuncunun Beşikaş'ta kalmak istediğini ifade etmesi üzerine bu anlaşma geçerliligini yitirdi.


Yazın serbest kalacak

Kadro dışı olma durumu devam eden İbrahim Toraman, teknik heyet tarafından affedilmez ise sezon sonuna kadar takımdan ayrı olarak çalışmaya devam edecek. 2015 Haziran ayında Beşiktaş ile mukavelesi bitecek olan Toraman, sezon sonunda bonservisi ile birlikte siyah beyazlı takımdan ayrılacak.

10 yıl önce