|

Icardi'nin kaptanlığı elinden alınıyor

Inter'in ünlü taraftar grubu Curva Nord, takım kaptanı Icardi'nin yazdığı kitapta kendileri hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle oyuncuya sert bir karşılık vermişti. Milano ekibinin taraftarları yıldız oyuncunun kaptanlığının elinden alınmasını isterken teknik direktör Frank de Boer beklenen açıklamayı yaptı.

Yeni Şafak
19:41 - 16/10/2016 Pazar
Güncelleme: 19:57 - 16/10/2016 Pazar
Yeni Şafak
İtalyan basını Mauro Icardi'nin kaptanlığının elinden alınacağını açıkladı.
İtalyan basını Mauro Icardi'nin kaptanlığının elinden alınacağını açıkladı.

Yazdığı kitapta kendi taraftar grubuyla ilgili eleştirilerde bulunan Inter Kaptanı Mauro Icardi'nin kaptanlığı elinden alınıyor.



İtalyan basınında yer alan habere göre yarın kulüp yönetimi ve teknik direktör Frank de Boer'la bir görüşme gerçekleştirileceği belirtildi. Bu görüşmede Icardi'nin kaptanlığının elinden alınacağı ve futbolcunun da basın toplantısı düzenleyerek bir özür dilemesinin söz konusu olduğu ifade edildi.



Frank de Boer ise yaptığı açıklamada 'yarın kritik bir toplantı yapacağız. Kulüp yönetiminden bir çok kişi toplantıda yer alacak. Icardi'nin durumu yarın netleşecek.' diye konuştu.



Penaltı kaçırdı!


Öte yandan bugün oynanan Cagliari maçında taraftarların tepkisiyle karşılaşan Icardi, bir de penaltı atışından yararlanamadı. Kaçırdığı penaltının ardından stadyumdan ıslık sesleri yükselirken Inter, evinde Cagliari'ye 2-1 mağlup oldu.















#Frank de Boer
#Inter
#Mauro Icardi
8 yıl önce