|

Icardi'ye savaş açtılar

Inter'in ünlü taraftar grubu Curva Nord, takım kaptanı Icardi'nin yazdığı kitapta kendileri hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle oyuncuya sert bir karşılık verdiler.

Yeni Şafak
15:04 - 16/10/2016 Pazar
Güncelleme: 16:15 - 16/10/2016 Pazar
Yeni Şafak
Mauro Icardi bu sezon ligde 7 maçta 6 gol kaydetti.
Mauro Icardi bu sezon ligde 7 maçta 6 gol kaydetti.

Serie A ekiplerinden Inter'de kaptan Mauro Icardi ve taraftar grubu Curva Nord arasındaki gerginlik tırmanışa geçti.



Arjantinli oyuncunun kitabında, Curva Nord hakkında kullandığı; "Onlar kaç kişi? 50, 100, 200? Tamam, şimdi benim mesajımı dinleyin. Arjantin'den onları öldürecek 100 tane katil getireceğim. Sonrasını göreceğiz" gibi ifadeler, taraftar grubunu çileden çıkardı.



Icardi'nin Inter kaptanlığına yakışmadığını belirten taraftar grubu Curva Nord, yayınladıkları sert mesajda Icardi'ye "Bizim için artık bittin" dediler.



Açıklamanın devamında ise, "Artık bu işin özrü kalmadı. Genç olduğunu düşündük, birçok oyuncu gibi aptal olduğunu düşündük ancak Inter kaptanlık bandını hak eden bir isim değil" ifadelerine yer verildi.



Bu açıklamaların ardından Icardi'den yanlış anlaşıldığına dair bir özür mesajı geldi. Arjantinli yıldız sözlerinin abartıldığını öne sürdü ancak San Siro'da şu sıralarda başlayan Cagliari mücadelesi öncesi Curva Nord tribünlerinde Icardi'ye ithafen, "Sen adam değilsin, kaptan da değilsin, korkak birisin" şeklinde pankart açıldı.









#Inter
#Mauro Icardi
#Curva Nord
8 yıl önce