|

İngiliz basınından flaş G.Saray ve Terry iddiası!

İngiltere kaynaklı spor sitesi Metro, Galatasaray'ın transfer gündeminde olan John Terry ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Ömer Ejder / Yenisafak.com.tr / Spor
00:00 - 20/05/2013 Pazartesi
Güncelleme: 19:20 - 20/05/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
İngiliz basınından flaş G.Saray ve Terry iddiası!
İngiliz basınından flaş G.Saray ve Terry iddiası!

Uzun süredir transfer borsasında adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan İngiliz stoper John Terry ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Metro.co.uk'da yer alan haberde; Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun'un Terry ile ilgilendiği yönündeki haberleri yalanladığı, transferde bir diğer adı geçen Manchester City'li savunmacı Kolo Toure ile de ilgilerinin olmadığını açıkladığı iddia edildi.

Gelecek sezona sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki Terry'nin, Benitez'in gelişinin ardından gözden düştüğü ve satış listesine konulacağı haberleri haftalardır Ada basınında geniş yer buluyordu. Uzun süredir adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan haftalık 200.000 pound kazanan Terry'nin Türkiye için pahalı bir oyuncu olduğu, bu transferin gerçekleşmesinin şimdilik mümkün olmadığı ifade edildi.

Mourinho gelirse!

Terry'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönünde bir iddia ise, BBC İngiltere'den Simon Austin'den geldi. Twitter hesabından, Bülent Tulun'la konuştuğunu belirten Austin, Tulun'un kendisine; Drogba'nın eski takım arkadaşı Terry ve Milli Takım'dan arkadaşı Kolo Toure ile ilgilenmediklerini söylediğini belirtti.

Austin ayrıca gelecek sezon Real Madrid'den ayrılıp Chelsea'nin başına tekrar geçeceği konuşulan Mourinho'nun Londra ekibine gelmesi takdirinde Terry ve Lampard'ı takımında tutmak istediğini iddia etti.

Haberde ayrıca Terry ve Toure'nin pahalı olduğu belirtilirken Galatasaray'ın savunmaya yönelik transferinde önceliğinin Lille'den Chedjou olduğu belirtildi.

11 yıl önce