|

İspanya-Çek Cumhuriyeti: 1-0 maç özeti ve golleri

Euro 2016 D Grubu'nda İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti. Maç boyunca etkili oyununu sürdüren İspanya, Pique'nin 87.dakikada attığı golle Çek Cumhuriyeti'ni mağlup etti. İspanya-Çek Cumhuriyeti maçının özeti ve golünü 'yenisafak.com'dan izleyebilirsiniz. Iniesta ve Fabregas'ın rekor kırdığı İspanya-Çek Cumhuriyeti maçının geniş özeti ve golleri bu haberde.

Yeni Şafak
17:43 - 13/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:42 - 13/06/2016 Pazartesi
Diğer
İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti.
İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti.

Euro 2016 D Grubu'nda İspanya, Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti. Maç boyunca etkili oyununu sürdüren İspanya, 87.dakikada Pique'nin attığı golle Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 yenmeyi başardı. İspanya-Çek Cumhuriyeti maçının özeti ve gollerini 'yenisafak.com'dan izleyebilirsiniz. Pique'nin 87.dakikada attığı golü ve İspanya-Çek Cumhuriyeti maçının geniş özetini bu haberde izleyebilirsiniz.



Türkiye'nin de dahil olduğu D Grubundaki karşılaşmada İspanya son dakikalarda bulduğu golle Çek Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti. Son şampiyon karşılaşmada baştan sona baskılı ve üstün oynarken, ilk yarıda bulduğu net pozisyonlardan yararlanamadı.



İkinci yarıda iyi oyunun sürdüren Boğalar, galibiyet golü ile 87. dakikaya kadar bekledi. Iniesta'nın ortasını iyi takip eden Pique, güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve mücadele İspanya'nın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. İspanya, turnuvada sonraki maçını Cuma günü Milli Takımımız ile oynayacak.



Çek Cumhuriyeti'nde Bursasporlu Sivok ve Necid karşılaşmaya ilk 11'de başladı.



#İspanya
#Çek Cumhuriyeti
#Euro 2016
8 yıl önce