|

Kader ortağı!

Hat-trick yapan Shabani Nonda, ikinci yarıda çok daha saldırgan bir görüntü sergilediklerini söyledi, “Keita ile çok iyi bir oyun arkadaşlığımız var” dedi

00:00 - 22/09/2009 Salı
Güncelleme: 03:15 - 22/09/2009 Salı
Yeni Şafak
Kader ortağı!
Kader ortağı!

Kasımpaşa maçında hat-trick yaparak bu sezonki 5. golünü atan Nonda, detaylara takılmadığını söyledi. İkinci yarıda daha saldırgan bir görüntü çizdiklerini ifade eden Kongolu golcü Keita ile çok iyi bir oyun arkadaşlıkları olduğunu kaydetti. Karşılaşma sırasında kaleci Aykut'un kendisine, “20 dakika oyunda kalsan 3 gol atarsın” dediğini belirterek, “3 gol attım. Aykutu tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. Keita ise rakibi küçümsemediklerini anlatarak, “Hiçbir maça kolay gözüyle bakmıyoruz. Oyun içinde gerilim çok arttı ama bu normaldi” dedi.


Pahalı bilete kızdı, tribüne çıktı

G.Saray Başkan Adnan Polat, Kasımpaşa'nın belirlediği bilet fiyatlarına isyan etti. Maç öncesi konuşan Polat, “ Kombinelerini 90 liraya satan bir kulüp, bu maç için biletleri 120 lira yapmamalıydı. Onları protesto ediyorum” dedi ve protokol yerine G.Saraylı taraftarların bulunduğu tribüne giderek maçı buradan izledi. Galibiyet sevincini tribünde taraftarla yaşayan Polat hakemi eleştirdi, “Bu hakemlerle bu lig bitmez. Böyle rezalet görmedim” dedi.


15 yıl önce