|

Kafkas'tan hakeme isyan

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray karşısında iyi oynadıklarını belirterek, "İyi oynayıp da kaybetmekten yorulduk." dedi.

Cihan
00:00 - 19/10/2013 Cumartesi
Güncelleme: 22:09 - 19/10/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Kafkas'tan hakeme isyan
Kafkas'tan hakeme isyan

Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahada oyunun büyük bir bölümünde kontrolü elinde tutan bir Kardemir Karabükspor olduğunu söyledi. Tolunay Kafkas, "Hem savunmada hem de hücumda istediklerimizi yapabildik. Gol pozisyonlarına da girdik. 10 kişi kalmamıza rağmen oyuncularım elinden gelen mücadeleyi yaptılar ve söylediklerimizi harfiyen yerine getirdiler. Artık iyi oynayıp da kaybetmekten yorulduk. Galatasaray'ı da galibiyetten dolayı tebrik ediyorum ve Avrupa maçlarında da başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kardemir Karabükspor kaleci Waterman da Galatasaray'dan daha iyi futbol ortaya koyduklarını dile getirerek, "İkinci yarı kırmızı kart görmemize rağmen buradan mağlubiyetle ayrılmayı hak etmedik." ifadelerini kullandı.

LUA LUA'DAN HAKEM İSYANI

Kardemir Karabükspor'un başarılı futbolcusu Lua Lua ise hakemlerin kötü bir yönetim sergilediğini iddia etti. Lua Lua, şöyle konuştu, "Çok üzgünüz. Bu mağlubiyeti hak etmedik. 10 kişi kaldık; ama buna rağmen çok iyi oynadık. Hakem kötü bir yönetim ortaya koydu. Takımımla da gurur duydum. Son kez üzgün olduğumuzu söylemek istiyorum."


11 yıl önce