|

Karabükspor'da 3 imza birden!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da 3 yeni isim imza attı. Transferde hız kesmeyen kırmızı - mavili ekip 1 yabancı 2 yerli futbolcu ile anlaştı.

Cihan
00:00 - 19/07/2013 Cuma
Güncelleme: 17:36 - 19/07/2013 Cuma
Yeni Şafak
Karabükspor'da 3 imza birden!
Karabükspor'da 3 imza birden!

2. kamp dönemini Slovenya'da sürdüren Kardemir Karabükspor bir yandan da eksik mevkiilere futbolcu takviyesi yapıyor. Kırmızı - mavililer Galatasaray ve Beşiktaş'tan genç futbolcuları renklerine bağlarken, PSV Eindhoven takımının kalecisi Boy Waterman ile Galatasaray'dan Furkan Özçal ile Beşiktaş'tan Erkan Kaş'ı renklerine bağladı.

Kırmızı - mavililer eksik mevkilere takviyelerini sürdürüyor. PSV Eindhoven forması giyen kaleci 29 yaşındaki Boy Waterman ve Galatasaray'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Özçal, Beşiktaş'tan sol açık 21 yaşındaki Erkan Kaş ile sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Taner Canyurt, Metin Türker Tesisleri'nde kaleci Waterman için düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, takımın Slovenya'da kampta olduğunu, bir taraftan da transfer çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Hollandalı kaleci Waterman ise yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Waterman ile 2 yıllık sözleşme imzalarken, Galatasaray'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Özçal ve Beşiktaş'ta forma giyen sol açık 21 yaşındaki sol açık Erkan Kaş ile İstanbul'da sözleşme imzaladı.

Furkan Özçal ve Erkan Kaş 1'er yıllığına kiralık olarak sözleşme imzalarken, 3 futbolcu da Slovenya kampına katılmak üzere bu ülkeye gitti.

11 yıl önce