|

Kartal 3 maçta kayıp istemiyor

Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde aldığı kötü sonuçlarla eleştirilere maruz kalan Beşiktaş, Ankaragücü ve Sarpsborg maçlarının ardından, evinde oynayacağı Galatasaray derbisini kayıpsız geçmek istiyor. 3 maçtan da iyi bir skor almak isteyen siyah-beyazlılar, böylece camiada oluşan sisli havayı dağıtmayı hedefliyor.

Yeni Şafak
04:00 - 20/11/2018 Salı
Güncelleme: 04:19 - 20/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş

Milli araya Sivasspor mağlubiyetiyle giren Beşiktaş ligin 13. haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ankaragücü maçının ardından, Sarpsborg karşılaşması için Norveç deplasmanına gidecek olan siyah-beyazlılar, ardından evinde ağırlayacağı Galatasaray maçlarından kayıpsız çıkmak istiyor.

Milli takıma giden oyuncuların yokluğunda eksik bir kadroyla hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, antrenmanlarda yer verdiği genç oyuncuların hırsından oldukça memnun olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar 10 oyuncusunu milli takımlara verirken Enzo Roco’dan gelen haber ise moralleri bozdu. Şili’nin Kosta Rika’ya 3-2 yenildiği maçta sakatlanan savunma oyuncusunun en az 3 resmi müsabakada formasından uzak kalacağı gelen haberler arasında. Genk ile oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında sakatlanan Jeremain Lens’in ise durumumun iyiye gittiği Hollandalı futbolcunun takımla çalışmalara başlamak için gün saydığı bilgisine ulaşıldı. Sakatlıklardan dolayı formasından uzak kalan Adriano’nun yoğun maç temposunda kadroya dahil edilmesi gündeme geldi.

DERBİYİ KAZANMAK İSTİYOR

Tolgay Arslan’ın kadro dışı kalmasının ardından siyah-beyazlı yönetim işi sıkı tutma disiplinden taviz vermeme kararını aldı. Futbol şubesinden sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı tesislerde takım ile birlikte mesai verirken, yönetim ve teknik heyet bir arada hareket ederek oyuncuların moralini yüksek tutmayı hedefliyorlar.

Ankaragücü ile deplasmanda oynanacak maçının sonrasında Norveç deplasmanına gidecek siyah-beyazlılar, Sarpsborg karşılaşmasının ardından Vodafone Park’da Galatasaray derbisine çıkacak. 3 maçı dönüm noktası olarak gören Beşiktaş bu periyotta kayıp yaşamak istemiyor.

#Şenol Güneş
#Beşiktaş
5 yıl önce