|

Kartal'a Polonya'dan forvet Prejuce Nakoulma!

Bir ara Çaykur Rizespor ile de adı anılan, Polonya'da canlı canlı izlenen Nakoulma, Beşiktaş'ın da radarına girdi. Teknik direktör Slaven Bilic, onay verirse 1 aydır Burkina Fasolu oyuncuyu izleyen Önder Özen transferde düğmeye basacak.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 18/01/2014 Cumartesi
Güncelleme: 10:06 - 18/01/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Kartal'a Polonya'dan forvet Prejuce Nakoulma!
Kartal'a Polonya'dan forvet Prejuce Nakoulma!

Ronaldinho transferinden sonuç alamayınca rotayı takımın ihtiyaç duyduğu stoper transferine çeviren, bu bölge için Manchester City'li Jaleon Lescott'u en kısa sürede takıma kazandırmak isteyen Beşiktaş'ta futbolcu avı devam ederken gündeme bir başka mevkiden bir başka isim geldi. Futbol Direktörü Önder Özen'in yaklaşık 1 aydır bir isim üzerine yoğunlaştığı, o konuda teknik direktör Slaven Bilic'i ikna ettirmeye çalıştığı öğrenildi. Bu isim Polonya'nın Gornik Zabrze takımında forma giyen Prejuce Nakoulma...

26 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncu, forvet ve sağ açıkta görev yapıyor. Ağırlıkla kanatlarda forma giyen, 3 sezondur Gornik Zabrze takımında ter döken Nakoulma'nın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

1.5 MİLYON EURO İSTENİYOR

Önder Özen'in Bilic'e olumlu raporlar verdiği ancak Hırvat teknik adamı henüz bu konuda ikna edemediği bildirildi. Polonya ekibiyle bir de temas kuran Önder Özen, bonservis konusunda da pazarlık halinde. Zabrze yönetimi, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek oyuncusu için 1.5 milyon Euro bonservis ücreti talep ederken siyah-beyazlıların düşündüğü rakam 1 milyon Euro.

10 yıl önce