|

LASK Linz-Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı yayınlayan kanallar listesi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Eleme Turu rövanş maçında Avusturya ekibi LASK Linz ile bu akşam saat 20.45'te deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi maçını Türkiye'de hiçbir kanal canlı olarak yayınlayamayacak. Peki LASK Linz-Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı yayınlayan kanallar var mı? Futbolseverler Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi maçını Avrupa'daki bazı kanallardan şifresiz ve canlı olarak izleyebilecek. LASK Linz-Beşiktaş maçını şifresiz izleyebileceğiniz kanalların listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Şafak
18:21 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 18:44 - 16/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
LASK Linz-Beşiktaş maçını Avrupa'daki bazı kanallar canlı yayınlayacak.
LASK Linz-Beşiktaş maçını Avrupa'daki bazı kanallar canlı yayınlayacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Eleme Turu rövanş maçında LASK Linz takımıyla Avusturya deplasmanında karşı karşıya geliyor. LASK Linz-Beşiktaş maçının başlama saati 20.45. Peki Beşiktaş'ın maçını hangi kanal yayınlayacak? Futbolseverler LASK Linz-Beşiktaş maçını Türkiye'deki hiçbir TV kanalından izleyemeyecek. Ancak siyah beyazlıların UEFA Avrupa Ligi mücadelesi Avrupa'daki bazı kanallardan şifresiz ve canlı izlenebilecek. Futbolseverler haberimizden LASK Linz-Beşiktaş maçını şifresiz ve canlı veren kanalların listesine ulaşabilir.

LASK Linz-Beşiktaş maçını şifresiz veren kanalların listesi şöyle;

LT1, Arena Sport 1, Arena Sport 4, Pyramids TV, Sports 1 ve ESPN.

LASK Linz-Beşiktaş maçına doğru notlar

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın deplasmanda Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşılaşacak Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Şenol Güneş, Linz Stadı’nda Hollandalı futbolcu Ryan Babel ile düzenlediği basın toplantısında ilk maçta elde ettikleri 1-0’lık avantajlı skorla Linz’e geldiklerini anımsattı.

Geçen hafta İstanbul’da yapılan karşılaşmayı daha farklı kazanabileceklerine işaret eden Güneş, "Burada oynayacağımız rakibe saygı duyuyoruz. Onlar da elinden gelen gayreti gösterdi. Koşan bir takım, disiplinli, kompakt oynayan bir takım. Yarın kazanmak için sahaya çıkacağız. İlk skordan bağımsız olarak iki tarafın da güzel futbol oynayacağını düşünüyorum. Umarım izleyenlerin de keyif alacağı bizim de kazanacağımız bir maç olur." değerlendirmesinde bulundu.

Ryan Babel: Öz güvenimiz yüksek

Toplantıya katılan Hollandalı futbolcu Ryan Babel, yarın kendilerini zor bir maç beklediğini belirterek, "Öz güvenimiz yüksek. Son iki maçta aldığımız sonuçlarla öz güvenimiz yükseldi. Odaklanırsak iyi bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Elbette hala daha geliştirebileceğimiz birçok alan var. Gidişat şu an olumlu. Bence bu yarına da yansıyacak." şeklinde konuştu.

LASK Linz-Beşiktaş maçının 3 boyutlu canlı anlatımını haberimizden takip edebilirsiniz;
Beşiktaş-LASK Linz ilk maçın özeti;
#LASK Linz
#Beşiktaş
#UEFA Avrupa Ligi
6 yıl önce