|

Leipzig'ten Bruma'ya 15 milyon Euro

Bundesliga'nın yükselen değeri Red Bull Leipzig, Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma'ya 15 milyon Euro'luk bir teklif sunmaya hazırlanırken, 22 yaşındaki oyuncunun menajeri Balde, Portekiz basınına, “Galatasaray'la anlaşamadık” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2017 الأربعاء
Güncelleme: 00:06 - 24/05/2017 الأربعاء
Yeni Şafak
Bruma
Bruma

Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma'ya Almanya Bundesliga'da sezonu 2. bitiren Red Bull Leipzig talip oldu. Lige bu sezon başında çıkmalarına rağmen büyük bir başarı yakalayan ve ligi ikinci sırada tamamlayan Alman ekibi, gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapıyor. Portekiz basınında çıkan habere göre, seneye doğrudan Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Leipzig'in transfer listesinin ilk sırasında Bruma var. Alman kulübünün, Galatasaray ile sözleşmesini bir türlü yenilemeyen Bruma için sarı-kırmızılı takıma 15 milyon Euro teklif edeceği belirtildi. Leipzig'in Portekizli yıldıza ise yıllık 6 milyon Euro değerinde 5 senelik bir sözleşme teklif edeceği iddia edildi.

MENAJERİ İTİRAF ETTİ

Bruma ile ilgilenen tek takımın sadece Leipzig olmadığını ifade eden Portekiz basını, başta Tottenham olmak üzere birçok Premier Lig takımının 22 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğunu kaydetti. Bruma'nın menajeri Catio Balde ise Portekiz basınına yaptığı açıklamalarda Galatasaray ile anlaşamadıklarını ilk kez açıkladı. Balde, ''Galatasaray, Bruma'nın sözleşmesini yenilemek istedi. 4 yıllık bir teklif sundular ancak 25 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi eklemek istediler. Biz de bu nedenden dolayı anlaşamadık ve masadan kalktık'' dedi.

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

2013 yılında Sporting Lizbon'dan 11 milyon Euro karşılığında sarı-kırmızılı takımın yolunu tutan 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon 35 maçta 10 gol atıp 8 de asist yaptı. Bruma'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi önümüzdeki yıl 31 Mayıs'ta sona erecek.

#Bundesliga
#Red Bull Leipzig
#Bruma
٪d سنوات قبل