|

Lincoln'le birlikte geldi

Feldkamp, G.Saray'dan transfer teklifi alınca Lincoln şartını koştu. Brezilyalı yıldızla anlaşma sağlandığı bildirilince, sarı-kırmızılılara imza attı. G.Saray, Kalli'nin Lincoln'le birlikte istediği Linderoth ve Bouzid'i de aldı, sıradaki isim ise W.Bremen'li Wome.

Savaş Çorlu
00:00 - 21/06/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:03 - 21/06/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Lincoln'le birlikte geldi
Lincoln'le birlikte geldi

G.Saray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın transfer hikayesinde gizlenen gerçek ortaya çıktı. Alman teknik direktörün sarı-kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmede, “Lincoln'ü alırsanız gelirim” şartını koştuğu ortaya çıktı. Tecrübeli çalıştırıcının sarı-kırmızılı yöneticilere yaptığı görüşme sırasında “G.Saray'da oynatmayı düşündüğüm sistemde Lincoln çok önemli bir yer tutacak. O olmazsa, gelmemin bir anlamı kalmaz. Lincoln'ü bitirirseniz, ben de seve seve G.Saray'da çalışırım” dediği öğrenildi.


LİNCOLN OLMAZSA OLMAZ

Feldkamp'ın ısrarı karşısında bütün ağırlığını Brezilyalı futbolcu üzerine kaydıran sarı-kırmızılılar, Almanya'ya yönetici çıkarması yaptılar. G.Saraylı yöneticiler Lincoln'ün menajeri ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınca, Feldkamp'ı da imza atmaya ikna ettiler. Brezilyalı yıldızla her konuda anlaşan sarı-kırmızılıların Schalke Kulübü ile sürdürdüğü bonservis pazarlığını da olumlu sonuçlandırdığı, Linccoln için İstanbul'da görkemli bir imza şovu yapılmasının planlandığı öğrenildi. Galatasaraylı yöneticilerin Brezilyalı futbolcunun formasını bile hazırlattığı ileri sürüldü.


SON İSİM WOME

G.Saray yönetimi Lincoln'le birlikte Feldkamp'ın sunduğu listede bulunan 4 isimden ikisini daha renklerine kattı. Kaiserslauternli Bouzid ve Kopengah'da oynayan Linderoth'un, Alman çalıştırıcının isteği üzerine alındığı, listedeki dördüncü ismin ise Alman Birinci Ligi'nin güçlü takımlarından Werder Bremen'in sol beki Wome olduğu belirtildi. Wome'nin transferin de çok büyük mesafe katedildiği, yıldız futbolcunun da G.Saray'a gelme ihtimalinin çok yüksek olduğu kaydedildi. G.Saray yönetiminin Wome'nin transferini de bir kaç gün içinde açıklaması bekleniyor.


'Az sonra da bitebilir'

G.Saray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Samsun'da katıldığı bir açılışta gazetecilerin sorusu üzerine, Lincoln'ün transferinin her an bitebileceğini söyledi. Alman futbolcunun transferinde sona yaklaştıklarını ifade eden Polat, “Bu transfer az sonra da bitebilir. Bir kaç gün içinde de bitebilir” dedi. Listelerinde bilinenlerin dışında 4 oyuncu daha bulunduğunu kaydeden G.Saray yöneticisi, “Bu oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Yeni sezona çok güçlü bir kadroyla gireceğiz” diye konuştu.


17 yıl önce