|

Linderoth sakatlandı

Poderborn maçındaki sakatlanan İsveçli futbolcunun 13 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına yetişmesinin zor olduğu açıkladı.

00:00 - 22/07/2008 Salı
Güncelleme: 03:18 - 22/07/2008 Salı
Yeni Şafak
Linderoth sakatlandı
Linderoth sakatlandı

G.Saray'da geçen yıl yaşadığı talihsizlik sakatlık nedeniyle sezonun tamamına yakınında forma giyemeyen Linderoth'un Paderborn maçında'daki sakatlığının ciddi olduğu tedavisinin 2-3 hafta sürebileceği öğrenildi. Doktorlar sağ arka adelesinde gerilme ve ağrı bulunan İsveçli futbolculunun sakatlığıyla ilgili durumun çekilecek MR'ın ardından netlik kazanacağını ifade ettiler. İsveçli yıldız 13 Ağustos'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında forma giymesi zora girmiş olacak.

SICAKLIK BİRDEN DÜŞTÜ

Bu arada sarı kırmızılı takım yeni sezon hazırlıklarını Duisburg'da sürdürmeye devam ediyor. Duisburg Spor Yüksek Okulu sahasında bu sabah yapılan antrenmanda, futbolcular kondisyon çalışması yaptılar. Antrenmana Servet, Linderoth, Anıl, Muratve Türkiye'de bulunan Serkan katılmazken, futbolcular daha sonra topla çalışma yaptılar. Duisburg'da hava sıcaklığının 13 dereceye kadar düşmesi nedeniyle antrenman oldukça soğuk ve yağmurlu bir havada gerçekleştirildi.


16 yıl önce