|

Lucescu yenilgiyi imkansızlıklara bağladı

A Milli Takımımızın Romanya'ya 2-0 yenildiği maçın ardından konuşan Mircea Lucescu, "Çok fazla oyuncu seçme imkanı elimizde yok" ifadelerini kullandı. Rumen çalıştırıcının bu sözleri tepkilere neden oldu.

Yeni Şafak
23:48 - 9/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 23:54 - 9/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Mircea Lucescu, A Milli Takımımızın başında çıktığı 5 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi.
Mircea Lucescu, A Milli Takımımızın başında çıktığı 5 maçta sadece 1 galibiyet elde edebildi.

A Milli Takımımızın Romanya'ya 2-0 yenildiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Mircea Lucescu, tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Rumen çalıştırıcının Romanya'ya yenildiği maçın ardından "Çok fazla oyuncu seçme imkanı elimizde yok" ifadelerini kullanması ise eleştirilere neden oldu.

İşte Mircea Lucescu'nun maç sonu açıklamaları;

  • Çok fazla oyuncu seçme imkanı elimizde yok. Milli takım seviyesinde olmak için kendi kulübünde de oynayan, alışkanlık edinmiş olan oyunculara ihtiyacımız var. Kulüpten sonra hemen oyunun tansiyonuna adapte olmak kolay olmuyor. Romanya kazanmayı hak etti. Uzun süredir birlikte oynayan bir ekip. Bugün rakibimizin yaş ortalaması 29,5. Bizim ise 24,5. Bu farkı sahada gördük. Takımımı görmek istiyordum. Yeni bir takım kuruyorum, gençleri görmek istedim. İlk yarı biraz korktuk. 2. yarı daha iyi oynadık, denge kurduk. İnanılmaz 2 hata yaptık, bunların sonucu gol oldu. Takımı hazırlamak için 1 günüm vardı, kolay değil."

#Mircea Lucescu
#Türkiye
#Romanya
6 yıl önce