|

Luis ile çalışmak bir düş

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos yeni teknik direktörleri için “F.Bahçeli oyuncular soyunma odalarında bu kadar önemli bir futbol adamının bulunmasına alışık değil“ dedi.

00:00 - 10/07/2008 Perşembe
Güncelleme: 01:53 - 10/07/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Luis ile çalışmak bir düş
Luis ile çalışmak bir düş

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol radyosu Ondacero'da katıldığı bir programda, teknik direktör Luis Aragones'e övgüler yağdırdı. Fenerbahçe'de futbolcuların Luis Aragones gibi önemli bir karakterle çalışmaya alışık olmadıklarını savunan Carlos, “Onlar için Luis bir düş” yorumunda bulundu. Aragones'i “Kibar ve net bir adam' olarak tanımlayan Roberto Carlos, 'Fenerbahçeli oyuncular da soyunma odalarında bu kadar önemli bir futbol adamının bulunmasına alışık değil, ondan öğreneceğimiz çok şey var. Hepimiz dikkatle dinliyoruz” diye konuştu.


EN BÜYÜK YARDIMCISI

İspanyol teknik adamın “samimi, dürüst ve kuralcı” olduğunu ve kısa sürede Fenerbahçe'ye çok iyi uyum sağladığını belirten Brezilyalı futbolcu, “Geldiği günden beri onu izliyorum Antrenmanların henüz 3. gününde taktiklerini duymaya başladık. Kendini futbolculara anlatmada zorluk yaşıyor. Türk futbolunu ve Türkçe'yi anlaması için Aragones'e yardımcı olmaya çalışıyorum” dedi. Fenerbahçe'ye transfer olan arkadaşı Daniel Güiza için “Uyum problemi olmayacak. Bütün takım arkadaşları olarak ona her konuda yardımcı olacağız. Zaten kendisi de çok sıcak bir insan. Sorun yaşayacağını sanmıyorum” dedi.


Futbolu Fenerbahçe'de bırakacağım

Fenerbahçe'nin Avusturya kampının çok iyi gittiğini söyleyen Brezilyalı yıldız “Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini söyledi. İspanyol Marca gazetesine konuşan Roberto Carlos, yıldız Chelsea'ye gitmek istediği iddialarına karşılık Sarı Lacivertli takımda çok mutlu olduğunu belirterek 'Futbolu, Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. “Kariyerimi burada sonuçlandırmak ve yönetici veya teknik direktörlük yapmak istiyorum” dedi.



16 yıl önce