|

Mbia ve Okay'a sağlık kontrolü

Trabzonspor'un uzun süre uğraştıktan sonra dün gece Trabzon'a getirdiği Kamerunlu Stephane Mbia ve Kayserispor'dan transfer edilen Okay Yokuşlu bugün sağlık kontrolünden geçirildi.

Yeni Şafak
13:24 - 18/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:29 - 18/06/2015 Perşembe
DHA

Bonservisi elinde olan Mbia'nın yarın da kendisini 3 yıllığına bordo mavili renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalayacağı açıklandı.


İngiltere'nin Queens Park Rangers takımının kiraladığı İspanyol ekibi Sevilla ile bu sezon UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kaldıran Mbia, uzun bir ikna sürecinin ardından geçen hafta Trabzon'a gelmeye ikna edildi. Milli takım kampının ardından eşyalarını toplamak üzere Paris'e giden Stephane Mbia, dün gece geç saatlerde Trabzon'a geldi.



Bu sabah ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçirilen Mbianın yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde sözleşmeye yapacağı bildirildi. Kamerunlu oyuncuya yaklaşık 1.5 milyon euro imza parası ve yıllık 2.4 milyon euro garanti para verileceği ileri sürülürken, sözleşme şartlarıyla ilgili açıklamanın da imza törenini ardından borsaya bildirileceği vurgulandı. Mbia'nın imza töreni için Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da Trabzon'a gelmesi bekleniyor.



OKAY'DA SAĞLIK KONTROLÜ YAPTIRDI

Bu arada Kayserispor'dan transfer edilen Okay Yokuşlu'da bu sabah Mbia ile birlikte sağlık kontrolünden geçirildi. Okay Yokuşlu için ayrı bir imza töreni düzenleneceği belirtildi. Trabzonspor Kulübü'nün 2 futbolcunun sağlık kontrolleriyle ilgili herhangi bir görseli medyaya dağıtmadığı dikkati çekti.


#trabzonspor
#mbia
#okay yokuşlu
#sağlık kontrolü
9 yıl önce