|

Mehmet Topal gönülleri fethetti

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Mehmet Topal, minik bir Fenerbahçeli'nin dileğini sürpriz bir şekilde yerine getirerek yüreklere dokunan bir hikayenin kahramanlarından oldu.

Yeni Şafak
18:51 - 14/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:12 - 14/05/2016 Cumartesi
Diğer
Mehmet Topal gönülleri fethetti.
Mehmet Topal gönülleri fethetti.

Mehmet Topal, Bodrum'da yaşayan 6 yaşındaki kalp nakli bekleyen Tuğra isimli minik Fenerbahçeliye moral ziyaretinde bulundu. Tedavisi için İstanbul'a gelen ve yapay kalp ile yaşama tutunmaya çalışan minik Tuğra, ameliyatlarında ve tedavi sürecinde sık sık adını sayıkladığı Mehmet Topal'a geçtiğimiz gece kavuştu.




Sporcope'un haberine göre Tuğra'nın kendisini görmeyi dilediğini öğrenen Mehmet Topal'ın apar topar Şişli'deki hastaneye koşarak minik Fenerbahçeliyi ziyaret ettiği öğrenildi. Minik Tuğra'ya sürpriz ziyarette bulunan Mehmet Topal, ziyaret sırasında da duygu dolu anlar yaşadı. Tuğra ile konuşan ve moral veren Milli futbolcu bir kez daha takdir dolu bir hareket imza atmış oldu.



Bilindiği gibi Mehmet Topal, özellikle futbol camiasında yapılan yardımlar ve moral ziyaretleri konusunda başı çeken isimler arasında yer alıyor. Bu sürpriz ziyareti ile Mehmet Topal bir kez daha gönülleri fethetmeyi başardı.












#Fenerbahçe
#Mehmet Topal
8 yıl önce