|

Mehmet Topuz imzayı atıyor

Olaylı bir şekilde transfer olduğu Fenerbahçe'de 7 yıllık kariyerin ardından ayrılan Mehmet Topuz eski kulübüne dönüş hazırlığı yapıyor. 32 yaşındaki oyuncunun Kayserispor'la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ifade edildi.

Yeni Şafak
10:57 - 3/07/2016 Pazar
Güncelleme: 11:19 - 3/07/2016 Pazar
Yeni Şafak
Mehmet Topuz'un gelecek sezon Kayserispor'da forma giymesi bekleniyor.
Mehmet Topuz'un gelecek sezon Kayserispor'da forma giymesi bekleniyor.

Kayserispor teknik direktörü Hakan Kutlu'nun Mehmet Topuz için yönetime onay vermesinin ardından taraflar arasında yapılan görüşmeden büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Fenerbahçe ile 2 lig şampiyonluğu yaşayan Mehmet Topuz'un, "Futbolu, Kayserispor'da bırakmak istiyorum" dediği aktarıldı. 32 yaşındaki futbolcunun eski kulübünden Fenerbahçe'de kazandığı ücretin daha altında bir rakam talep ettiği ve 2 yıllık bir anlaşma istediği aktarıldı.



Mehmet Topuz sosyal medyadan yaptığı paylaşımla da Kayserispor'a bağlılığını gösterdi. Sarı kırmızılıların 50.yılını kutlayan tecrübeli futbolcuya Kayserispor taraftarı da dön çağrısında bulundu.







Transfer müjdesi

  • Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, dünkü imza törenin ardından taraftara müjdeyi verdi. Transferlerin devam edeceğini söyleyen Ortaköylüoğlu, "Fiyatları yükselmesin diye kesin anlaşma yapmadan transferlerimizi açıklamak istemiyoruz "dedi.





#Mehmet Topuz
#Fenerbahçe
#Kayserispor
8 yıl önce